Emily Burghelea, asistenta de la Acces Direct, susține că Vulpița a fost bătută de Viorel: „Mi-a arătat urmele” – VIDEO

Emily Burghelea, asistenta de la Acces Direct, și-a dat demisia de la Antena 1.

“E sub demnitatea mea umană.”

Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct, la finalul emisiunii de luni, 15 iunie. Asistenta TV a dezvăluit, într-un video postat pe Youtube, cu ochii în lacrimi motivul pentru care a ales să facă acest pas.

La finalul emisiunii de ieri, asistenta TV a încercat să spună prin ce trece Vulpița cu adevărat și că aceasta ar fi agresată fizic de Viorel, soțul.

„Mirela (Vaida), tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot. Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”, a spus Emily Burghelea.

Asistenta tv a mărturisit că Vulpița i-a povestit că a fost bătută de Viorel, ba chiar aceasta ar fi văzut și urmele agresiunii.

„Ultima poză făcută în acest studio! DEMISIONEZ! Nu am cum să accept ce se întâmplă! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umană ca o femeie să ne spună că este agresată și noi să fim obligați să ne facem că plouă doar de dragul artei. Eu nu pot să fac asta. Am zis în direct asta și îmi asum! Chiar dacă voi fi dată în judecată. Îmi pare rău, dar nu pot să tac. A fost o experiență frumoasă până la un punct când lucrurile au început să degenereze. Atât am avut de zis… La revedere!”, a scris Emily Burghelea pe rețelele de socializare.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare