Exercitiile Pilates, o solutie oportuna pentru mamici

Exercitiile Pilates, o solutie oportuna pentru mamici

0
exercitii pilates (http://atptraining.com)

exercitii pilates (http://atptraining.com)Exercitiile Pilates reprezinta o veste buna pentru cei care doresc sa fie in forma si sa-si revitalizeze corpul si mintea.

Shape Art Pilates Studio, primul si singurul studio din Romania care ofera o gama completa de sesiuni personalizate Pilates cu echipamente unice.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

„Dupa doar 60 de minute de exercitii Pilates facute sub supravegherea instructorului personal, te vei simti mai sigura pe tine, mai increzatoare in fortele proprii, mai energizata si mai frumoasa din punct de vedere fizic, dar si spiritual”, spune Gizem Cordan Deletioglu, coordonatoarea studio-ului Shape Art Pilates Studio.

Pilates reprezinta un sistem de exercitii fizice dezvoltat la inceputul secolului al XX-lea care se bazeaza pe ideea ca oricine isi poate folosi mintea pentru a controla muschii. Programul se axeaza pe musculatura posturala care ajuta la pastrarea unei pozitii echilibrate a corpului si care este esentiala in asigurarea suportului coloanei, de la care pornesc, de altfel, multe dintre problemele fizice ale perosanelor active in secolul al XX-lea.

Pilatesul, practicat corect, asigura o postura corecta a spatelui si, in acelasi timp, transforma radical felul in care arati, intarind musculatura fara a genera masa, alungind corpul si tonifiind coapsele si abdomenul.

Instructorii specializati de la la Shape Art Pilates Studio stabilesc un program cu exercitii personalizate, in functie de nevoile fiecarui participant, astfel incat oricine, indiferent de varsta sau conditie fizica, poate practica Pilates.

Pillates pentru mamici

In timpul sarcinii, exercitiile Pilates le pot ajuta pe femei sa inteleaga modificarile care se produc in corpul lor, sa-si imbunatateasca postura si sa reduca durerile din timpul nasterii. Dupa nastere, mamele trebuie sa fie in forma pentru a se bucura de momentele placute alaturi de bebelusii lor. O sesiune de Pilates te poate ajuta sa-ti cresti nivelul energiei , sa-ti tonifici si formezi bratele, coapsele, zona dorsala si muschii abdominali.

Echipamente de la Shape Art Pilates Studio sunt produse de Balanced Body in Statele Unite, cel mai mare producator de echipamente Pilates din lume. Printre echipamentele pe care le vei descoperi la studio se numara Allegro Reformer, Clara Step Barrel/Spine Corrector, Arc Barrel, Jump Board, Foam Roller, Pilates Ultra-Fit Circle sau Pilates Balls de diferite dimensiuni.

Sursa: http://www.modista.ro/sanatate/pilates-exercitii-pentru-trup-si-spirit




Fara comentarii

Lasa un comentariu