Mananca o banana dimineata si slabesti eficient

Mananca o banana dimineata si slabesti eficient

0
banane (http://blogs.phoenixnewtimes.com)

banane (http://blogs.phoenixnewtimes.com)Cea mai usoara dieta care te ajuta sa slabesti destul de mult dupa nastere consta in consumarea unei banane pe stomacul gol, de dimineata.

Potrivit nutritionistilor, o astfel de dieta face parte din categoria celor mai simple, ajutandu-te sa slabesti treptat si eficient, fara a mai depune niciun gram in plus.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Dieta a fost inventata in Japonia de catre o farmacista interesata de curele de slabire. Pentru a fi intr-adevar eficienta, dupa consumarea bananei va trebui sa beti un pahar de apa la temperatura camerei.

Cu toate ca este destul de usor de tinut, inventatoarea dietei este de parere ca dulciurile vor trebui strict interzise . In cazul in care nu te poti abtine, poti incerca sa mananci o portie redusa de dulciuri insa numai in intervalul 15.00-17.00.

Amidonul continut de banana are un efect destul de important in arderea grasimilor din organism.

Dieta nu te ajuta sa slabesti daca este tinuta intr-o perioada de stres sau daca consumi alcool. Exercitiile fizice vor putea fi restrictionate mai ales atunci cand acestea iti provoaca o stare de stres.
Fara comentarii

Lasa un comentariu