Expo Casa Mea isi deschide portile pe 16 mai, la Romaero Baneasa

Expo Casa Mea isi deschide portile pe 16 mai, la Romaero Baneasa

0

Cele mai prestigioase firme din domeniile: constructii/finisaje interior/exterior locuinte, dotare – amenajare exterior/interior, produse pentru amenajare si intretinere gradini, facility management, salubritate, gestionarea deseurilor, activitatti de decontaminare, materiale, tehnologii si servicii pentru cladiri verzi, solutii IT, servicii financiare si de asigurari pentru locuinte, imobiliare, mass media, se vor intrece sa ofere calitate si pret pe masura nevoilor tot mai exigente ale cumparatorilor la EXPO CASA MEA in perioada 16-19 mai 2013 la Romaero Baneasa.

 

macheta expocasa 125x1825BUCHAREST DESIGN CENTER organizeaza in cadrul targului salonul “Design made in RO”, prilej cu care publicul larg, dar si cel specialist pot intra in contact direct cu creatitile a peste 20 de designeri de obiect autohtoni. 50 dintre cele mai frumoase obiecte de mobilier interior, mobilier urban, corpuri de iluminat in forme  si din materiale excentrice vor fi prezente astfel, in perioada 16-19 mai 2013, la Romaero Baneasa.

La coltul designerului va vor astepta specialistii in domeniul amenajarilor interioare pregatiti sa va raspunda intrebarilor dumneavoastra practice.

Medien Holding: Portofoliul sau include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu, www.academiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro si emisiunea tv “Caminul de 5 stele”), www.bebelu.ro, manager Express, www.managerexpress.ro, tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media Corporate Media Publishing, Medien Events si Medien Conferences.

Nexidian International, cu dl. George Cojocaru revine in industria targurilor alaturi de o echipa de top manageri cunoscuti, care, au organizat cu succes manifestari expozitionale la ROMEXPO, in tara si in strainatate.

EXPO CASA MEA 2013
Impreuna, putem construi casa de vis a romanilor!

www.expocasamea.ro