Feminis – un proiect gratuit de informare pentru femei

Feminis – un proiect gratuit de informare pentru femei

0

newsletter final-1 (2) (2)Proiectul Feminis este un proiect initiat si organizat de clinica Elginmed prin dr. Elvira Bratila – medic primar obstetrica – ginecologie, competente în ecografie, medicina reproductiva, laparoscopie. Acest proiect a fost gandit ca o rascruce de drumuri. 

E punctul în care drumurile a mai multor specilisti se întalnesc, se unesc si croiesc, cu mai multa forta, un alt drum mai lin, fara ascunzisuri, un drum pe care sa paseasca cu încredere femeile din Romania pentru care dreptul la informatie nu a disparut.

Cuvintele cheie care definesc întregul proiect , sunt, de fapt, valorile pe care întregul proiect mizeaza si în jurul carora se desfasoara întreaga activitate.
● Frumusete ● Emotie ● Miracol ● Initiativa ● Nutritie ● Infromare ● Sanatate

Cu alte cuvinte, scopul principal pe care l-am setat în ceea ce priveste proiectul Feminis este acela de a oferi constant informatii cu privire la sanatate, avand în centrul atentiei femeia. În vederea îndeplinirii acestui scop, se vor organiza periodic sesiuni/seminarii de informare, workshopuri, conferinte la nivel local sau national, toate acestea reunind în acelasi loc pe de-o parte – femei dornice si deschise spre dezvoltare si informare si pe de alta parte – specialisti din diferite domenii, calificati spre a raspunde corect si adecvat fiecarei situatii impuse de subiectul abordat.

Ca o pista de lansare, primul eveniment aflat sub umbrela Feminis va avea loc pe 1 martie si se adreseaza viitoarelor mamici pentru care un medic ginecolog, un nutritionist, un medic pediatru, un kinetoterapeut si un psiholog se vor întalni la Cafeneaua Randez-Vouz discutand despre tot ce ar trebui sa se stie despre sarcina – cuprinzand toate cele trei faze ale sale.

La acest eveniment accesul se face pe baza de invitatie si confirmare, numarul de locuri fiind limitat. Numarul de locuri este stabilit în functie de adresabilitatea si potentialul de discutie/dezbatere a subiectului abordat, în felul acesta, nu exista niciun fel de standard în ceea ce priveste numarul de locuri alocat evenimentelor marca Feminis.

Pentru înscrieri sau alte infromatii, agentia de event planning Just Events va sta la dispozitie prin adresa de e-mail [email protected] sau la numarul de telefon 0728 728 202.