Pas cu pas: Cum se confectioneaza o felicitare pentru 1 Martie

Pas cu pas: Cum se confectioneaza o felicitare pentru 1 Martie

0

1

Picture 1 of 5

De Martisor, daruiti femeilor importante din viata dumneavoastra felicitari personalizate, realizate chiar de dumneavoastra. Puteti obtine rezultate deosebite cu ajutorul uneltelor Dremel si al instructiunilor pas cu pas de mai jos…

Materialele necesare:

– Dremel Versatip
– Dremel 7700
– pistolul de lipit Dremel 910
– sablon Dremel
– pudra de reliefare
– creion de reliefare
– rigla, foarfeca
– o selectie de felicitari colorate

Gradul de dificultate: nivel de începator

Pasul 1
Desenati o margine franjurata si decupati cu o foarfeca normala. Folosind Dremel 7700, efectuati orificii (pergament) prin utilizarea frezei diamantate în jurul marginii felicitarii în linie dreapta sau în grup de cate trei.

Pasul 2
Desenati o margine a felicitarii folosind creionul de reliefare si cateva flori mici în fiecare colt, prin folosirea sabloanelor Dremel. Acoperiti cu pudra de reliefare liniile trasate. Scuturati excesul de pudra.

Pasul 3
Folosind Dremel Versatip cu varful de aer fierbinte, reliefati cu grija pudra prin tinerea varfului la cativa centimetri fata de felicitare.

Pasul 4
Taiati o bucata din pliul felicitarii pe jumatate si lipiti felicitarea reliefata în partea din fata. Taiati o forma de fluture si decorati-o cu creionul si pudra de reliefare, apoi încalziti cu Versatip. Lipiti fluturele pe partea din fata a felicitarii si ridicati aripile pentru a da un efect 3D.