Fideaua cuiburi cu 8 oua secretul pentru supe rapide

Fideaua cuiburi cu 8 oua secretul pentru supe rapide

0

Stiu cat esti de ocupata si ca ai atat de multe lucruri de facut in fiecare zi. Dupa o zi plina, in care ai dus copiii la scoala, ai avut o multitudine de task-uri de rezolvat job si ai facut cumparaturi, ai ajuns acasa si iti dai seama ca intreaga familie este infometata si ca nu ai nimic gatit in frigider.

Iti doresti sa faci ceva rapid si pe placul tuturor? O supa de legume cu fidea este alegerea perfecta. Nu te ingrijora, nu trebuie sa te apuci sa faci fidea de casa seara tarziu. Fideaua cuiburi cu 8 oua de la paste baneasa o poate substitui cu brio pe cea facuta in casa. Marca baneasa paste este cea mai apreciata marca de paste fainoase din Romania, fiecare produs fiind realizat din cele mai bune ingrediente.

Fideaua cu 8 oua este realizata cu ou lichid si grau de cea mai buna calitate, de aceea acestea isi vor pastra consistenta in timpul fierberii si vor da un gust delicios fiecarui preparat. Producerea de paste fainoase cu oua este extrem de sensibila, motiv pentru care Fabrica Baneasa este dotata cu un echipament modern si instalatii speciale pentru ca melanjul de ou sa fie sigur pentru consumatori.

Astfel ca, fideaua cu 8 oua poate fi aliatul tau de incredere in bucatarie, iar o supa de legume cu fidea poate fi realizata foarte rapid. Tot ce trebuie sa faci e sa pui legume precum ceapa, morcov, pastarnac si ardei la fiert. Cand supa fierbe, poti adauga fideaua care are nevoie doar de 5 minunte pentru a fi gata. Asezoneaza cu sare si piper, iar la final adauga patrunjel. Pentru mai mult gust, poti cali in prealabil legumele, dupa care sa le pui la fiert.

Cu fideaua cu 8 oua de la Baneasa vei avea gustul supelor ca la mama acasa, fara sa fii nevoita sa faci fideaua in casa. Incearc-o si cu siguranta intreaga familie o va adora!