Fii sigura ca bebelusul tau e bine!

Fii sigura ca bebelusul tau e bine!

donna-bebe-sa-fata

Picture 1 of 1

Ecografia 3D/4D este obligatorie pentru o monitorizare avansata a sarcinii!
Ecografia de morfologie fetala este una dintre cele mai importante analize prenatale: ea ii furnizeaza medicului informatii esentiale despre anatomia fatului, iar parintilor le ofera ocazia de a vedea, “in direct”, primul zambet al copilului lor. Cu o conditie: ecografia sa fie realizata de catre un medic cu experienta, care foloseste o tehnologie de ultima generatie.
Ecograful Voluson E8 Expert, lider in materie de ecografe pentru monitorizarea sarcinii, dotat cu cea mai avansata tehnologie 3D/4D, reprezinta un mare pas inainte in domeniul ingrijirii prenatale: el permite analiza unor informatii anatomice care nu puteau fi observate pana acum.
Cu ajutorul acestui ecograf, la Donna Medical Center, atat medicii, cat si viitoarele mame pot observa imagini 3D si 4D extrem de realiste ale bebelusului, surprinse in timp real.
Deoarece multe probleme de sanatate ale fatului sunt agravate de diagnosticele tarzii, noul ecograf este menit sa ajute specialistii Centrului Medical Donna sa identifice diferite afectiuni sau anomalii inca din stadii incipiente si sa ofere indrumarea medicala optima pentru paciente.
De asemenea, ecograful este foarte util si pentru alte investigatii medicale ginecologice avansate.
“Ecograful Voluson E8 Expert utilizeaza o tehnica revolutionara numita HD live, care atenueaza umbrele si ofera astfel imagini suprinzator de realiste ale fatului.  Au trecut vremurile in care medicul le arata parintilor pe ecranul ecrografului unde este bebelusul. Acum, parintii pot distinge singuri chiar si zambetul copilului” – spune Dr. Elena Claudia Teodorescu, fondator Donna Medical Center.
Despre Donna Medical Center:
Donna Medical Center este o clinica dedicata sanatatii femeilor si Centru Specializat pentru Evaluarea si monitorizarea sarcinii si afectiunilor ginecologice. Donna Medical Center ofera urmatoarele servicii: consultatii de specialitate (ginecologie, oncologie, endocrinologie, chirurgie), explorari imagistice (ecografie, sonoelastografie, mamografie) si analize de laborator.
Ȋn luna mai, Donna Medical Center ofera o reducere de 100 RON la cea de-a doua ecografie de sarcina efectuata sau o reducere de 20% la orice alt serviciu la alegere.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Pentru mai multe informatii accesati: “http://www.donna-medicalcenter.ro >http://www.donna-medicalcenter.ro

 
2 Comentarii

  1. Nimic despre partile mai putin bune, cum ar fi ca vibratiile puternice ar putea fi daunatoare fatului?

    Ecografiile astea 3D/ etc isi au rostul cind ecografia standard si/ sau alte investigatii sugereaza posibile probleme. Am cunoscuti care au evitat sa meaga atit de departe doar pentru a vedea zimbetul copilului (si a se lauda cu “marile cuceriri ale tehnologiei”).

    • Buna seara, eu cred ca un specialist va poate clarifica nedumeririle. Noi va aducem informatia dv. decideti ce este cel mai bine pentru dv. si copilul dv.
      o seara buna!

Lasa un comentariu