Workshop – Parinte de nota 10!

[imagebrowser id=1656][imagebrowser id=1654]Echipa Bebelu, va invita sa participati la Workshopul Bebelu in data de 19.05.2014, alaturi  de partenerul lor Transylvania College Cluj Napoca, la sediul din strada  Baisoara nr. 2A, cartier Gheorgheni.
A fi PARINTE DE NOTA 10 inseamna sa te preocupi in acelasi timp sa ai un copil sanatos, plin de energie, asigurandu-i o nutritie corespunzatoare varstei, sa il ingrijesti inca din primele clipe de viața si sa ii asiguri o educatie potrivita valorilor si principiilor morale.
Orice parinte aflat la inceput de drum considera ca schimbatul scutecului bebelusului pare sa fie cel mai greu lucru din lume. Odata depasita aceasta perioada, isi da seama ca, de fapt, greul de-abia incepe, preocupandu-l mai mult sanatatea, alimentatia potrivita, ingrijirea micutului, precum si educația acestuia.

Fiti alaturi de noi in cadrul workshopului Parinte de nota 10 organizat de bebelu.ro, in data de 19.mai 2014 ora 17.00 , la Transylvania Forum din cadrul Transylvania College din Cluj Napoca si afla mai multe despre:

-sanatatea copilului
-ingrijirea lui din primele clipe de viata si pana in viata de scolar
-cum sa ii asiguri o alimentatie corespunzatoare
-educatie

Toti participantii inscrisi vor avea parte de cadouri surpriza din partea sponsorilor. In plus aveti posibilitatea sa participati la tombola bebelu.ro unde va asteapta premii consistente.
Participarea este gratuita, dar bebelu.ro isi rezerva dreptul de a selecta participantii. Daca vrei sa participi intra pe www.bebelu.ro/parenting sau la telefon:0723.230.401

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare