Fimoza nou-nascutului

Fimoza nou-nascutului

bebelus

bebelusbun

Picture 1 of 2

Imediat dupa nastere medicii pot observa fimoza nou-nascutului de sex masculin. In cazul in care totul trece neobservat in primele clipe de la nastere, medicul pediatru va putea depista o astfel de afectiune in timpul controalelor medicale.

Nou-nascutul de sex masculin poate intampina o problema care se poate corecta in cazul in care este depistata din timp atat de catre medici, cat si de catre mama. De aceea, medicii recomanda ca imediat dupa nastere sa incerci sa observi modul in care acesta urineaza. In cazul in care nou-nascutul plange la urinare sau se chinuie este indicat sa te prezinti medicului in vederea efectuarii unor investigatii de specialitate.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Dupa nastere, nou-nascutul de sex masculin are organele genitale evident mai mari, dar si testiculele coborate in scrot. Preputul va acoperi glandul. In cazul in care orificiul de urinare este prea mic apar anumite dificultati de urinare si ceea ce din punct de vedere medical este cunoscut sub denumirea de fimoza.

Fimoza nou-nascutului de sex masculin reprezinta o afectiune ce poate fi corectata destul de rapid, nefiind un procedeu extrem de dureros. Atunci cand nou-nascutul se confrunta cu un asemenea lucru va puteti adresa medicului pediatru care va putea recomanda anumite procedee pentru ca dificultatile de urinare sa dispara. In cazul in care nou-nascutul prezinta o fimoza severa, pediatrul va poate recomanda o interventie chirurgicala care va dura cateva minute, fara multe complicatii.

Foto: http://storage0.dms.mpinteractiv.ro / http://depici.ro

 
Articole similare

Fara comentarii

Lasa un comentariu