Florin Grozea: “Sasha este o incununare magica a iubirii noastre…”

Florin Grozea: “Sasha este o incununare magica a iubirii noastre…”

0

Targetul unei reviste despre sarcina si bebelusi este in mare parte alcatuit din actuale si viitoare mamici  si tocmai de aceea ne surprinde placut cand descoperim tot mai multi barbati implicati, pasionati, dedicati cresteri copiilor lor. Cum sa nu ai toata admiratia fata de ei?

Interviu de Violeta Ivu, Fotografii: Antonio Cioarek

Foto Florin Grozea&SashaPe Florin Grozea il stim ca si artist care timp de 18 ani a facut istorie cu trupa Hi-Q, dar de aproape 2 ani viata i-a oferit cea mai frumoasa provocare: este taticul unui baietel frumos si extrem de sociabil  pe nume Sasha.  Cu Florin, cu Ioana (sotia lui) si cu Sasha ne-am dat intalnire la Gymboland, in Mega Mall Pantelimon unde micutul s-a putut juca in voie iar eu am aflat pentru voi cele mai frumoase ganduri si secrete ale unui tatic celebru.

Florin, la cei 35 de ani ai o vasta experienta profesionala, atat pe plan artistic (interpret, compozitor, producator muzical, prezentator TV)  cat si ca blogger si antreprenor online. Dar cu siguranta cea mai importanta si mai frumoasa realizare din viata ta este familia minunata pe care  o ai alaturi de Ioana (25 ani) si de baietelul vostru. Ce a insemnat pentru tine venirea pe lume a lui Sasha?
Sasha este o incununare magica a iubirii noastre. De cand am devenit tata m-am indragostit si mai tare de Ioana, pentru ca Sasha este Ioana, Sasha este Florin, Sasha este zi de zi expresia iubirii.
Foto Sasha&Ioana Grozea

Fiul tau s-a nascut intr-o zi de marti, 13 august 2013. Povesteste-mi cum  a fost acea zi…
Dupa 8 saptamani petrecute la mare, la Mamaia, unde prezentam matinalul TVR de pe plaja, sotia mea s-a hotarat ca e momentul sa nu mai stea la hotel cu mine si sa mearga acasa. Deja se apropia momentul
nasterii si ne-am gandit ca va fi mai in siguranta acasa, desi eu eram in continuare pe Litoral. Intr-o marti m-a sunat ca merge sa o vada doctorul pentru a verifica planurile micutului… Peste cateva ore mi-a spus ca urmeaza sa nasca in curand, dar sa nu ma grabesc de la mare spre Bucuresti pentru ca „stii cum e, dureaza mult travaliul, poate sa dureze si 8-10 ore”. Bine ca n-am ascultat-o si ca am gonit spre Bucuresti, pentru ca peste mai putin de trei ore, exact cand intram in spatiul maternitatii unde era camera de nastere, am auzit primele plansete ale lui Sasha!

Ce ai simtit in ziua aceea?
Pregatindu-ma sa plec de la mare spre Bucuresti am trait o stare supra-realista: eram extrem de calm, dintr-o data, lucid, prezent. La fel am fost pe drum pe autostrada: parca eram pentru prima data prezent in intregimea mea in clipa prezenta. Nicio temere, nicio nebunie, niciun stres – doar senzatia placuta ca sunt PREZENT. Un fel de adrenalina dar care nu se transforma intr-o stare nervoasa ci, dimpotriva, intr-o concentrare relaxata.

Cum au fost primele zile si primul tau an in ipostaza de tatic? Ai avut momente in care ti-a fost teama, te-ai simtit obosit?

Citeste continuarea in numarul de Bebelu care se afla la chioscuri. Luna aceasta vei regasi o serie de articole despre pregatiri pentru vacanta, sfaturi pentru o sarcina sanatoasa si despre fertilitate, retete pentru luna copiilor, la picnic, articole pentru familii cu copii deja maricei