Folosirea telefonului mobil de copii

Folosirea telefonului mobil de copii

0
copil cu telefon

76526494

Picture 1 of 2

Telefonul mobil face parte din cele mai frecvente accesorii atat la adulti, cat si la copii. Din dorinta de supraveghere, dar si pentru ca „asa se poarta” parintii le achizitioneaza copiilor lor telefoane mobile.

Cu toate acestea, potrivit statisticilor telefonul mobil poate deveni cauza multiplelor accidente de circulatie, talhariilor stradale, dar si altor evenimente care le pun viata si sanatatea in pericol.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

De aceea, atunci cand te decizi sa ii cumperi copilului tau un telefon mobil este indicat sa discuti cu el cu privire la aspiratiile pe care le are. In cazul in care copilul nu doreste un telefon doar pentru a fi la moda ii poti cumpara, dar il poti atentiona asupra pericolelor de care va trebui sa se fereasca atunci cand il poarta.

Specialistii sunt de parere ca telefonul mobil poate fi folosit de catre copii potrivit unor reguli destul de clare stabilite de catre parinti. Niciodata sa nu raspunda la numerele necunoscute, sa nu vorbeasca pe strada, sa raspunda intotdeauna la apelurile parintilor si sa nu ofere telefonul mobil strainilor – sunt cateva dintre cele mai esentiale reguli de folosire a telefonului mobil. De asemenea, vorbitul la telefonul mobil este strict interzis in cadrul orelor de la scoala.

Neavand inca suficienta experienta in manuirea telefonului mobil, copilul va trebui atentionat asupra pericolelor pe care le poate determina folosirea acestuia in timpul traversarii strazii. Neatentia poate provoca accidente grave de circulatie si tocmai de aceea parintii vor trebui sa le vorbeasca copiilor de astfel de lucuri.

In cazul in care copilul tau este mai mic de 10 anisori este de preferat sa ii achizitionezi un telefon mobil special creat pentru copii. Noile aparitii de mobile de pe piata reusesc sa atraga atentia copiilor de varste mici prin designul lor destul de creativ. In plus, emisiile sunt mult mai putine decat in cazul unui telefon pentru adulti. Pe langa aceste avantaje telefonul mobil pentru copii prezinta avantajul ca poate fi setat pentru apelare doar a catorva numere.

Foto: http://takingtimeformommy.com / http://familiesintheloop.com

 

 

Fara comentarii

Lasa un comentariu