Fotbal, filme și magie pentru weekend-uri relaxante

Cele mai frumoase filme Disney Channel vor rula în luna august pe micul ecran, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 17.

Se anunță revederi emoționante și vesele cu eroii și întâmplările din Descendenții 2Liceul muzicalZiua baluluiZombiWendy Wu: Războinica Miss Boboc, dar și din filmele animate celebre Pocahontas II: Călătorie Către Lumea NouăBambi 2Clopoţica şi Zâna PiratRegele Leu II: Regatul lui Simba.

Pentru microbiști, luna august aduce revederea cu Șoimii Aurii și pasiunea lor pentru fotbal în sezonul 2 din serialul 11, din 10 august, de luni până vineri, de la ora 14. Nu putea lipsi magia de pe Disney Channel și un nou serial – Sadie Sparks, din 1 august, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 7.00.

La Disney Junioraventurile se țin lanț de luni până vineri, de la ora 10.00, alături de eroii îndrăgiți din Clubul lui Mickey Mouse, Sofia I, Garda felină, Doctorița Plușica, Eroii în pijama, Blu, Transportul Organizat al Tuturor Speciilor și Vampirina. Somnul copiilor va fi mai lin cu minunatele cântece de leagăn Disney, din 24 august, de la 20.25.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare