FOTO – Kate Middleton: i s-a rotunjit burtica

FOTO – Kate Middleton: i s-a rotunjit burtica

0

Oricate eforturi a facut Kate Middleton pentru a pastra discretia asupra sarcinii, natura si-a intrat in drepturi, iar ducesa de Cambridge nu-si mai poate ascunde burtica rotunda.

1

Picture 1 of 8

 Kate Middleton este insarcinata in aproape 7 luni si a inceput in sfarsit sa se vada acest lucru. Inca de la anuntul sarcinii, in decembrie anul trecut, toata lumea astepta sa vada burtica rotunda. In realitate, insa, sarcina a evoluat discret, departe de ochii curiosilor si bine ascunsa sub haine. Pana de curand cand a participat la un eveniment la castelul Windsor. Ducesa a profitat de timpul frumos, neobisnuit de altfel pentru primavara britanica, si si-a incercat garderoba de primavara. Tanara ducesa in varsta de 31 de ani arata divin in mantoul sau verde-menta, cu mansete 3 sferturi.

Kate Middleton a fost stralucitoare, dar, cu siguranta, burtica rotunda a fost cea care a atras toate privirile. Intr-adevar burtica a fost de data aceasta mult mai putin discreta ca de obicei. Mult mai rotunda, nu aveai cum sa o ratezi! Daca abdomenul i s-a rotunjit, nu se poate spune acelasi lucru despre restul corpului. Insarcinata in aproape 7 luni, Kate Middleton, este pur si simplu stralucitoare!