Gabi Szabo te invita la Run Fest

Gabi Szabo te invita la Run Fest

0

Vino si tu sa alergi in Padurea Baneasa de langa Bucuresti in cadrul unui eveniment special – Run Fest! Vino sa alergi alaturi de Gabriela Szabo, pe 21 septembrie, la Padurea Baneasa! La start sunt invitati copii, tineri, adulti, familii, intr-o intalnire care va celebra spiritul sportiv.

 

Run Fest
Run Fest

Declarata cea mai buna atleta a lumii si cea mai buna sportiva a Europei (in 1999), Gabi Szabo si-a dedicat cariera post competitionala sustinerii si promovarii sportului si a unui stil de viata activ si sanatos. Dupa numeroasele medalii si trofee cucerite in toate colturile lumii la cele mai importante competitii internationale, cea mai buna atleta a Romaniei si-a investit nu numai capitalul de imagine, ci si energia in numeroase actiuni care promoveaza sportul cu scopul mentinerii sanatatii fizice si mentale atat in randul adultilor, dar mai ales in randul copiilor.

Pe 21 septembrie, Gabi invita din nou amatorii de sport si miscare la o cursa de alergare in Padurea Baneasa, de data aceasta in cadrul unui eveniment special: Gabriela Szabo Run Fest. La start sunt invitati copii, tineri, adulti, familii intr-o intalnire care va celebra spiritul sportiv.
Detalii pe www.runfest.ro