Gradinita Children’s Academy

Gradinita Children’s Academy

lectii-de-pian-la-gradinita-Childrens-Academy

lectii-de-pian-la-gradinita-Childrens-AcademyOri de cate ori ai un copil te gandesti cum anume sa il protejezi, sa il feresti de cele mai aspre neplaceri. Si cum mersul la gradinita de la varstele cele mai mici nu este tocmai confortabil pentru toti copiii incerci sa ii gasesti una potrivita si dupa gustul sau.

O academie a copiilor, infiintata din multa dragoste si devotament pentru cei mici, Gradinita Children’s Academy a incercat sa suplineasca exact ceea ce nu aveau copiii in alte locuri, determinandu-i astfel sa vina cu zambetul pe buze in fiecare dimineata si sa creeze un ambient in asa fel incat copiii sa se simta acasa.

“Gradinita Children’s Academy a fost infiintata special pentru fetita mea care, ori de cate ori era nevoita sa mearga la gradinita plangea si se intrista”, a mentionat Daniela Savu, directorul gradinitei.

Functionand intr-o cladire de cinci stele, gradinita dispune de 5 sali de clasa modern utilate, o sala pentru studierea disciplinelor optionale, 4 grupuri sanitare special create pentru cei mici, o sala de mese unde copiii pot servi masa asistati de personalul gradinitei,un cabinet medical, o camera unde copiii pot dormi amenajata destul de modern in mansarda cladirii, o terasa si un spatiu de joaca exterior cu o multime de jucarii. De asemenea, Chidren’s Academy mai beneficiaza de o bucatarie proprie in care sunt preparate mancaruri la cea mai inalta calitate, personalul de la bucatarie fiind permanent supravegheat de catre medicul pediatru si asistenta medicala in asa fel incat zilnic fiecarui copil sa ii fie asigurat necesarul de calorii si vitamine.

Personalul de specialitate al gradinitei asista si supravegheaza permanent copiii ce ii au in grija si le ofera cea mai inalta pregatire. Gradinita dispune de 5 invatatoare/educatoare cu atestat de vorbire a limbii engleze, dar si profesori de dans, limba germana si limba spaniola pentru cursurile optionale, toti fiind prezenti in gradinita de mai bine de trei ani. De asemenea, doi agenti de paza se asigura clipa de clipa ca micutii sunt afara oricarui pericol.

In cadrul gradinitei Children’s Academy copiii pot fi primiti incepand de la varsta de doi anisori, parintii avand o optiune intre programul scurt, mediu sau lung.

copii-la-gradinita-Childrens-AcademyOferta educationala a gradinitei este destul de variata, fiind asigurata de cadre de invatamant cu cea mai inalta specialitate. In acest mod, copiii pot capata deprinderi de dans, gimnastica, arta decorativa, pian – toate optionalele fiind incluse in tariful standard. De asemenea, oferta de studiere a limbilor straine este extrem de variata. In afara de limba engleza, pe care o studiaza zi de zi cu profesori specializati, parintii isi pot inscrie copiii la o a doua limba straina, optand intre germana si spaniola, fara a mai fi nevoie sa plateasca ceva in plus pentru o astfel de optiune. De asemenea, gradinita Children’s Academy asigura tot in cadrul tarifelor standard materialele educative de care au nevoie cei mici.

Tarife:

  • program 8.00 – 13.00 – cost 700 lei;
  • program 8.00 – 14.00 – cost 850 lei;
  • program 8.00 – 19.00 – cost 1050 lei.

Contact

Gradinita “Children’s Academy” se afla situata in str. Bucur, Nr. 3A, Sector 4, Bucuresti.

www.childrensacademy.ro

mail: [email protected]

[email protected]

tel:0723.37.17.24/0769.057.331/0769.057.336

[geo_mashup_map]