Cinci vedete care si-au alaptat copiii in vazul lumii

Cinci vedete care si-au alaptat copiii in vazul lumii

0
miranda kerr (http://4.bp.blogspot.com)

miranda kerr (http://4.bp.blogspot.com)Uitand de privirile celor din jur si mai ales de starea de pudoare, mai multe vedete si-au alaptat copiii in vazul lumii.

Chiar daca multi nu sunt de acord cu alaptatul in public mai multe vedete sunt de parere ca un astfel de lucru nu inseamna altceva decat o incurajare a mamicilor sa isi alapteze copiii pe parcursul primilor doi ani de viata.

Asa ca, au uitat de rusine si au aratat tuturor ce inseamna apropierea dintre mama si copil.

Angelina Jolie

Vedeta a fost fotografiata de Brad Pitt in timp ce isi alapta copiii, pe Knox si Vivienne pentru ca poza sa fie publicata pe coperta revistei W Magazine.

Julie Bowen

Mamica de gemeni a uitat de rusine atunci cand si-a alaptat copiii in public, lasandu-se fotografiata de cele mai multe ori de revistele americane.

Gwen Stefani 

Si-a alaptat baietelul pe nume Zuma intr-un parc linistit din Los Angeles, fara sa tina cont de aparatele de fotografiat ale celor mai celebri paparazzi.

Salma Hayek

Nu si-a alaptat propriul copil, ci copilul unei mamici malnutrite atunci cand se afla intr-o excursie la Sierra Leone in scopuri caritabile.

Miranda Kerr

Modelul american si-a alaptat bebelusul in vazul tuturor, lasandu-se fotografiata de sotul sau, Orlando Bloom. Ulterior poza a aparut pe blogul personal al vedetei din Los Angeles.