Gradinita Little Angels Nursery

Gradinita Little Angels Nursery

gradinita-particulara-Little-Angels-Nursery

gradinita-particulara-Little-Angels-NurseryCreata din multa dragoste pentru copii, gradinita Little Angels Nursery a incercat sa pastreze puritatea intangibila a acestora, plecand de la premisa ca fiecare copil ce ii calca pragul este un mic “ingeras”.

Incercand sa imbine dragostea, siguranta, sanatatea si educatia, gradinita Little Angels Nursery incearca sa le ofere copiilor un mediu competitiv si cald de invatare.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Programele educative autorizate de catre Ministerul Educatiei Nationale si ISO9001 privind calitatea educatiei incearca sa imbine jocul cu educatia in asa fel incat fericirea sa ramana permanent pe chipul copiilor.

Gradinita Little Angels Nursery ofera metode de predare destul de variate in asa fel incat copilul sa poata percepe cele mai noi notiuni prin metode interactive.

Atent monitorizati si ingrijiti copii de la gradinita Little Angels Nursery  sunt receptivi, vioi, sanatosi, iubiti si apreciati. Personalul tanar si cu inalte calificari incearca sa isi transforme fiecare zi dupa placul “ingerasilor”, pentru ca programele oferite de catre gradinita sa fie primite cu mult drag de catre acestia. Comunicarea cu parintii este la fel de importanta pentru reusita copiilor si de aceea, personalul educativ al gradinitei Little Angels Nursery incearca permanent sa le transmita parintilor modul de adaptare al copiilor la cerintele gradinitei, dar si progresele facute.

Programele educative pe care gradinita Little Angels Nursery incearca sa le ofere cu drag copiilor sunt:

 • pictura cu degetele – in care fiecare copil isi va putea pune in valoare abilitatile artistice si creativitatea;
 • clubul de creatie – sarcina gradinitei este sa descopere ceea ce i se potriveste cel mai bine fiecarui copil, punandu-si astfel in valoare talentul in cadrul clubului;
 • aerobic – in cadrul acestui program copiii vor putea sa practice cu mult drag sportul, supravegheati de un professor de specialitate;
 • modelaj – imaginatia trebuie exploatata inca de la cele mai mici varste si tocmai de aceea ora de modelaj are o astfel de destinatie;
 • muzica – plina de veselie si voiciune, ora de muzica ii transforma pe micii “ingerasi” in mari…tenori…;
 • limbile straine – franceza sau engleza in functie de preferintele parintilor, unde micutii vor putea invata sa scrie, sa citeasca si sa comunice in aceste limbi.
 • povesti cu personaje.

Gradinita Little Angels Nursery opteaza pentru bucatarie proprie din multe motive:

 • pastrand o igiena corespunzatoare si  prezenta unui bucatar specializat  se elimina orice riscuri de imbolnavire;
 • meniul poate fi mult mai variat, poate fi discutat cu parintii si adaptat in functie de preferinte.
 • mancarea este pregatita in fiecare zi, evitandu-se prajelile, rantasuile, margarina si carnea de porc. 

Gradinita Little Angels Nursery dispune de o cladire noua si frumos decorata, intr-un colt retras din Bucuresti, fara zgomot si fara poluare. Clasele sunt amenajate pe categorii de varsta, toaletele avand obiecte sanitare adaptate varstei. De asemenea, printre facilitatile oferite de gradinita mai putem enumera sala de mese si bucataria proprie, sala de primire, cabinet medical, curte larga cu gazon natural si multi pomi.

petrecere-la-gradinita-little-angels-nurseryCresa Little Angels Nusery 

De asemenea, Little Angels Nursery dispune de o cresa unde copiii pot fi primiti inca de la sapte luni de viata. Plecand de la premisa ca primii sapte ani de educatie nu pornesc de la trei ani, ci din primele zile de viata, educatoarele se afla permanent in preajma celor mai mici “ingerasi” pentru a-i invata sa mearga, sa pronunte primele cuvinte, sa se obisnuiasca cu olita…

 • Impreuna exersam memoria  si incercam sa trecem la mancare solida ;
 • Impreuna tinem creionul in mana si impreuna spunem multumesc;
 • Pictam cu degetele si facem gimnastica pentru echilibru;
 • Invatam limba engleza si ne dezvatam de suzeta .

Intrucat fiecare parinte doreste sa isi stie copilul in siguranta inca din momentul in care pleaca de acasa si pana ajunge, gradinita pune la dispozitia micutilor transport propriu.

 

Tarife: 

PROGRAM GRADINITA 8.00-13.00  – 600 LEI , pranz inclus

PROGRAM GRADINITA 8.00-18.00 – 800 LEI

PROGRAM GRADINITA 8.00-19.00 – 870 LEI

PROGRAM AFTER SCHOOL 12.00-18.00 – 500 LEI

CONTACT 

LITTLE ANGELS NURSERY 2

STR. DEALUL BABEI NR. 31-33

REPER :Moll Grande Arena ,str. Turnu magurele ,Meridian, Selgros Berceni.

Tel: 0721.786.984; 0724.890.849;

[email protected]

http://gradinitaparticularasector4bucuresti.blogspot.com/p/gradinita.html

[geo_mashup_map]
Fara comentarii

Lasa un comentariu