Cum se descurca Andra ca mamica?

Cum se descurca Andra ca mamica?

0
andra (www.flash.radardemedia.ro)

andra (www.flash.radardemedia.ro)Cine nu doreste sa stie ce mai face mamica Andra si mai ales cum se descurca in calitate de mamica? Ei bine, Andra se bucura din plin de clipele in care poate sa isi rasfete copilului.

De asemenea, Andra se considera pe deplin implinita si este de parere ca familiei pe care o are nu ii lipseste mai nimic. In clipele in care se simte destul de obosita, reuseste sa faca fata situatiei stiind ca acasa o asteapta copilul, dar si Catalin Maruta.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Cantareata de muzica usoara incearca sa il bucure pe cel mic ori de cate ori are ocazia, cumparandu-i multe jucarii si hainute.

In ceea ce il priveste pe tatic, Andra este de parere ca acesta reuseste sa se descurce cu bine in noua sa ipostaza. Schimba scutece, il supravegheaza, ii da sa manance, se joaca cu cel mic – intr-un cuvant se descurca cu toate noutatile aduse odata cu varsta.

In zilele in care ambii sunt plecati la filmari, David Maruta ramane in grija bunicilor care il ocrotesc si il rasfata mai ceva decat proprii parinti.
Fara comentarii

Lasa un comentariu