Gradinita Luca

Gradinita Luca

p1010330

Picture 1 of 5

Aici este locul unde demonstram ca “A invata sa ai incredere este una din cele mai dificile sarcini ale vietii” (Isaac Watts).

“Esentele tari se tin in sticlute mici”

Luca Baby Club, societate pentru educarea si supravegherea copiilor, isi desfasoara activitatea intr-o vila noua, moderna, special amenajata si bine dotata cu material didactic corespunzator, cu jucarii adecvate varstei, calculatoare si un loc de joaca atragator. Cladirea dispune de sali de curs, o sala pentru grupa de cresa, dormitoare separate pe grupe de varsta ,o sala de sport , un cabinet medical si asistenta permanent, 4 grupuri sanitare amenajate in functie de varsta si inaltimea lor, bucatarie utilata pentru pregatirea mesei in regim propriu (meniuri avizate de medicul pediatru) si sala de mese. Pe timpul iernii gradinita dispune de spatiu de joaca acoperit.

Activitatile educative desfasurate urmaresc Programa Activitatilor Instructiv-Educative elaborata de Ministerul Educatiei si sunt diferentiate pe categorii de varsta. Fiecare grupa lucreaza sub indrumarea a doua educatoare cu experienta in domeniul pedagogic si a unei supraveghetoare, ambele cu atestate in limba engleza.

A gandi liber e mare lucru, a gandi corect este totul. De aceea in gradinita noastra copiii:

 • Invata despre valorile vietii.
 • Invata sa-si stabileasca primele obiective si sa le indeplineasca
 • Invata primele notiuni de comunicare orala ;de exersare a pronuntiei corecte, de cunoasterea mediului, geografie, istorie, religie, muzica, desen.
 • Invata regulile de ingrijire personala si a mediului, deprind regulile de convietuire sociala.
 • Invata sa lucreze in echipa, sa comunice mai bine.
 • Invata sa-si dezvolte si rafineze simturile creative si artistice.
 • Sunt incurajati sa-si exprime punctul de vedere. Se pot juca in aer liber.
 • Sunt atent supravegheati de personalul nostru.

Activitatile optionale (cursuri intensive de limbi straine , codul bunelor maniere, arte martiale, dans) si activitatile recreative (colorat, pictura, modelaj, origami) sunt sustinute de persoane calificate, cu experienta. De asemenea, copiii frecventeaza de doua ori pe saptamana cursuri de inot la un club sportiv privat care respecta normele de igiena si sanatate publica si este dotat cu aparatura adecvata prescolarilor si scolarilor mici.

De trei ori pe saptamana copiii fac cursuri de dans si gimnastica cu profesoara absolventa a facultatii de educatie fizica si sport, cu experienta in domeniu. Aceste facilitati care vor contribui la dezvoltarea armonioasa a copilului d-voastra sunt incluse in contributia lunara. Parintii sunt saptamanal instiintati de activitatile desfasurate si evolutia copiilor de catre educatoare dar si de psihologul nostru care petrece trei ore pe zi cu copii.

Programul Gradinitei Luca este flexibil putand fi adaptat dorintelor si necesitatilor dumneavoastra. Transportul este gratuit in zona gradinitei.

Contact:

 • Adresa: Str. Sanmedru Nr. 25, sector 2, Floreasca zona Tei Kaufland, Bucuresti
 • Tel: 0744 894 206; 0758 012 171; 0721 335 161
 • e-Mail: [email protected]

[geo_mashup_map]