Tratamentul disfunctiilor erectile

Tratamentul disfunctiilor erectile

impotent

cuplu

Picture 1 of 2

Disfunctiile erectile sau impotenta reprezinta principala cauza pentru care barbatii capata probleme de infertilitate. Cu toate acestea, tratamentul impotentei este unul destul de variat, in ultima perioada existand tot mai multe moduri de rezolvare.

De cele mai multe ori astfel de disfunctii erectile pot fi cauza stresului, depresiilor sau unei stari alterate de anxietate. In majoritatea cazurilor teama de a nu reusi sa duca la bun sfarsit actul sexual cauzeaza tot mai multor barbati o lipsa de incredere in sine. De aceea, terapiile la psiholog sunt cele mai recomandate de catre medici pentru redobandirea increderii in fortele proprii si in propria persoana si organism.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Tratamentul disfunctiilor erectile este asadar destul de variat. Simplele sedinte la psiholog realizate de ambii parteneri pot capata o rezolvare eficienta. Cu toate acestea, medicatia orala si-a dovedit si ea eficacitatea de-a lungul timpului reusind astfel sa rezolve aceste disfunctii erectile, cunoscute si sub denumirea de impotenta.

Viagra este de departe una dintre cele mai optime solutii pentru redobandirea acuratetei sexuale, insa tot mai multi producatori au reusit sa aduca pe piata si altfel de pilule inlocuitoare, la fel de eficiente.

Tratamentul injectabil sau supozitoarele uretrale reprezinta un alt remediu adecvat. Cu toate acestea, mai inainte de a recurge la un astfel de tratament este indicat sa aveti o discutie cu medicul specialist care va poate recomanda un tratament mult mai eficient si rapid.

In cazul in care medicul considera a fi necesar se poate recurge si la interventia chirurgicala pentru inserarea de implanturi care mentin erectia vreme indelungata in timpul actului sexual.

Cu toate acestea, atunci cand disfunctiile erectile se datoreaza unor cauze axioase, de stres sau unor depresii cel mai eficient tratament consta terapia la psiholog.

Foto: http://sanatate.bzi.ro / http://www.feminis.ro
1 comentariu

  1. Am 57 de ani si am trecut prin niste momente absolut cumplite acum doia ni. Am pierdut o persoana draga, un partener si un prieten, am ramas fara serviciu si am inceput sa am insomnii. Pentru ca eram din Focsani si imi era imposibil sa ajung la Bucuresti la Centrul Armonia pentru sedintele cu Anne, am primit de la ea recomandarea sa achizitionez o meditatie audio. La inceput am fost foarte reticenta. Am o varsta si stiu ce inseamna meditatia, dar eu vroiam raspunsuri si schimbari rapide nu in ani de zile. Nu mi s-a parut o suma foarte mare si am decis sa merg totusi pe mana ei si am luat Gandire Pozitiva http://www.brainsync.ro/magazin/gandire-pozitiva/, la recomandarea ei. Dupa vreo 12 zile in care am facut zilnic am inceput sa vad altfel viata. Am mai achizitionat inca 3 meditatii si acum la mai bine de un an dupa ce am inceput pot spune ca totul s-a transformat in viata mea. ABSOLUT TOTUL. In primul rand imi multumesc mie pentru ca mi-am ascultat instinctul si am mers mai departe.

Lasa un comentariu