Gymboland, taramul magic al copilariei fara de sfarsit

Gymboland, taramul magic al copilariei fara de sfarsit

0

Daca te intrebai care este locul in care inovatia, siguranta celui mic si povestile se intrepatrund, Gymboland este raspunsul pe care il cautai. Personajele din basme, ultimele tehnologii in materie de entertainment educational ce stimuleaza creativitatea si sistemul premium de siguranta asigura suprematia Gymboland in domeniul spatiilor de joaca educationale. Siguranta copiilor, dezvoltarea creativitatii si accentul pe educatie sunt directiile in jurul carora se desfasoara politica Gymboland.

Spatiile de joaca Gymboland din Bucuresti si din tara ofera posibilitati nelimitate de distractie pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 12 ani. Fie ca vor prefera fascinanta lume a carnavalului sau ca vor fi tentati sa experimenteze o realitate miniaturala exersand rolurile parintilor, la Gymboland fericirea copiilor este nelimitata si neconditionata. Fantezia, copilaria si magia sunt puse in valoare de labirinturi, tunuri blowbuster, piscine cu bile, perete de catarat cu trasee de dificultate diferite, de carusel, arena de sarituri sau de jocuri activate prin senzori de miscare. Toate preferintele celor mici, dar si exigentele celor mari sunt indeplinite cu succes.

Diversitatea activitatilor oferite de Gymboland, de la structuri modulare pana la panouri cu ecrane tactile, stimuland nu doar motricitatea, ci si abilitatile cognitive, configureaza un univers pregatit pentru micii exploratori si cuceritori. Gymboland, este un promotor al conceptului de joc educational, oferindu-le celor mici toate metodele creative si instrumentele necesare pentru stimularea imaginatiei si accesarea tuturor simturilor.

Fericirea celor mici, care se joaca invatand si descoperindu-se pe sine, este protejata de personalul intens pregatit, in timp ce camerele de supraveghere ce proiecteaza neintrerupt imagini din cadrul spatiilor de joaca le ofera parintilor momente de ragaz si relaxare.
Intreaga expertiza  Gymboland in domeniul entertainment-ului educativ se reflecta intr-un taram in care parintii au timp pentru ei si in care copiii se dezvolta prin joc si joaca, exersandu-si abilitatile pentru rolurile pe care si le vor asuma la maturitate.

Sunetul inocentei, culoarea fericirii, aniversarile si momentele importante din viata unei familii sunt transpuse in spatiile magiei Gymboland.

Despre Gymboland:

Gymboland are o expertiza de peste 10 ani in domeniul entertainment-ului educational. In total, in Romania, sunt 6 spatii de joaca: Gymboland Mega Mall, Gymboland AFI Palace Cotroceni, Gymboland Promenada, Gymboland Maritimo si City Park in Constanta si Gymboland Ploiesti Shopping City.

Anual, peste 50.000 copiii beneficiaza de tehnologia inovativa Gymboland, invatand prin joaca.

Gymboland-Constanta-City Park (1) Gymboland-Bucuresti-Promenada (6) Gymboland-Bucuresti-Promenada (5) Gymboland-Constanta-Maritimo (1) Gymboland-Bucuresti-Promenada (4) Gymboland-Bucuresti-Mega Mall (4) Gymboland-Bucuresti-Mega Mall (3)