Hai alaturi de JimJam intr-o calatorie fermecata cu amintiri ce vor tine...

Hai alaturi de JimJam intr-o calatorie fermecata cu amintiri ce vor tine zeci de ani de acum inainte.

0

Povesti fermecate contine o selectie a celor mai premiate povesti ilustrate. Designul a fost  realizat de catre un fost artist Disney, asadar fiecare aventura este de neuitat si este insotita de muzica originala si de muzica clasica, astfel concureaza cu alte animatii clasice.  Desenele nu sunt doar distractive, sunt si educative, invatandu-i pe copii lectii importante precum prietenia, onestitatea, frumosul si armonia.

Nu uitati! Desenele copiilor la televizor!

Este difuzat un promo pe canalul de televiziune in care ii rugam pe copii sa deseneze animalul lor preferat si sa incarce desenul in galeria noastra de pe site-ul JimJam. Cativa norocosi isi vor putea vedea desenul la televizor! Concursul va rula pana la sfarsitul lui august.

VREMEA POVESTILOR: 11:00 si 18:00 in fiecare Sambata si Duminica

Beauty and the Beast(1)Frumoasa si Bestia –  Sambata 15 august de la 11:00 si 18:00

O aventura magica, o poveste romantica plina de muzica in aceasta adaptare a povestii clasice nemuritoare despre o iubire neconventionala. Belle ajunge sa se indragosteasca de Bestie, dar oare dragostea lor va supravietui incercarilor ce vin odata cu legatura lor neconventionala?

 

The Jungle King 1Regele Junglei – Duminica 16 august de la 11:00 si 18:00The Jungle King 2

In aceasta animatie minunata plina de muzica pentru intreaga familie, un rege leu reticent are pe mana salvarea regatului junglei !

Leul Maximillion este un conducatorul egoist al unui imperiu uimitor al junglei – pana cand o hiena avida dupa putere il rapeste.  Fratele geaman al lui Maximillion, Irwin este mult mai modest decat acesta si preia puterea pentru a salva
regatul .