Horoscopul copiilor

Horoscopul copiilor

0
horoscop (www.agenda.ro)

horoscop (www.agenda.ro)Anul in care tocmai am intrat ne aduce influente astrale noi pana si in randul copiilor – calatorii, dezvoltarea talentului artistic, integrarea in grupuri noi.

De aceea, iata ce ne pregatesc zodiile in anul 2011:

Berbec

Nativul acestei zodii va avea parte in anul ce va urma de multe oportunitati de a calatori alaturi de parinti. Va fi inconjurat de prieteni, devenind seful grupului din care face parte. Copiii mai mari se vor implica in activitati extrascolare destul de importante care ii va solicita la maxim.

Taur

Copiii Taur se pot mandri cu performante scolare nemaintalnite – vor castiga olimpiade si vor deveni adevarati leaderi in mediul scolar. De asemenea, parintii nu ii vor interzice sa se joaca sau sa se implice in cercuri mai largi de prieteni.

Gemeni

Cei nascuti intre 21 mai si 21 iunie vor scapa de monotonia scolare, implicandu-se in tot mai multe activitati. De asemenea, nu se pot plange de atentia celor din jur capabili sa ii daruiasca jucariile mult visate.

Rac

Sensibili prin origine, copiii nascuti in zodia Rac vor incerca sa devina mai independenti fata de parinti. De asemenea, cei mai talentati vor avea posibilitatea de a se remarca pe plan artistic.

Leu

I-am putea caracteriza drept autoritari in relatiile cu ceilalti. De aceea, vor incerca sa rupa vechile prietenii in favoarea altora noi. Vor dori sa devina fruntasii grupului din care fac partem remarcandu-se prin constiinciozitate si perseverenta in relatiile scolare.

Fecioara

Destul de implicati in activitati recreative, acestia se vor putea destinde alegandu-si sportul preferat. De asemenea, vor putea deveni adevarati leaderi in echipa din care fac parte. La scoala, vor avea rezultate de exceptie.

Balanta

Nativii din Balanta sunt destul de echilibrati, oferind celor din jur toata atentia. De aceea, acestia vor incerca sa lucreze mai mult in echipa, inconjurati de colegi si prieteni. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam sa ii impulsionam din cand in cand, fiind uneori mai lenesi.

Scorpion

Destul de incapatanati prin fire, va trebui sa incercati sa ii corectati. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam ca micii Scorpioni vor aprecia relatiile pline de dragoste si respect atat in familie, cat si la scoala. Tot in 2011, vor putea fi impulsionati sa se inscrie la o activitate sportiva preferata.

Sagetator

Copiii din zodia Sagetator vor calatori mai mult decat se asteptau. Vor avea capacitatea de a se integra in noi colective si vor fi deschisi catre activitati artistice deosebite. De asemenea, nu trebuie sa uitam ca vor fi mereu in centrul atentiei.

Capricorn

Vor fi destul de mult implicati in anumite proiecte scolare care le va pune in valoare inteligenta si capacitatea creativa. Cu toate acestea, va trebui sa incercati sa le eliminati starea de pesimism care ii va urmari pe tot parcursul anului.

Varsator

Vor deveni destul de populari in cercul lor de prieteni si vor sti mereu cum anume sa ii cucereasca. De asemenea vro cunoaste cum anume sa iasa din situatiile mai complicate, fiind uneori adevarati strategi. Nu trebuie sa uitam ca anul 2011 va fi plin de …jucarii.

Pesti

Nativii din Pesti vor avea sansele sa calatoreasca pentru a-si demonstra talentul, mai ales atunci cand fac parte din anumite grupuri artistice. Va trebui sa incercati sa ii faceti mai hotarati in fata situatiilor neprevazute.