Igiena micutului tau

Aflandu-se la o varsta fragedabebelușii au mare nevoie de o ingrijire adecvata și mai ales de un exemplu pe care sa il urmeze. Astfel, parintii sunt singurii care il pot ghida in procesul de familiarizare cu mediul inconjurator și diversele deprinderi ce trebuie sa devina o rutina in viata celor micuti.

pernaIgiena personala este cea mai importanta notiune pe care bebelușii trebuie sa o invete de la cei mari. Totuși, pe langa acest factor, igiena locului de odihna trebuie asigurata in special de catre parinti.

Camera bebelușului este locul in care aceștia iși petrec foarte mult timp din viata așa ca trebuie sa avem grija la cateva lucruri pentru a ne asigura ca micutii se vor odihni intr-un maxim de confort.

Temperatura constanta din camera ar trebui sa fie de 22-24 grade deoarece este important ca temperatura corpului sa ramana optima astfel evitand senzatia de disconfort.

In ceea ce privește umiditatea, aceasta trebuie sa fie undeva intre 40% și 60%. Se poate apela la umidificatoare sau la vase cu apa ce ajuta la evaporarea umiditatii excesive.

Piesele de mobilier sunt și ele foarte importante și trebuie create astfel incat sa fie sigure pentru cei micuti. Patul, și mai ales produsele de dormit, trebuie sa primeasca o atentie speciala atunci cand se achizitioneaza.

Green Future propune viitorilor sau actualilor parinti Protectia Impermeabila Kids, potrivita patutului celor nou-nascuti.

Igiena locului de odihna și protectia saltelei au fost principalele obiective urmarite in crearea acestui produs. A fost gandit in așa fel incat salteaua pe care copilul dumneavoastra doarme sa fie perfect protejata atunci cand micile accidente se pot produce. Astfel, proprietatea de impermeabilitate a protectiei pastreaza salteaua uscata și curatafiind ușor de schimbat. Senzatia de prospetime poate deveni de acum un element permanent in viata copiilor.

Fara un mediu de odihna propice și un somn odihnitor ce preceda o stare de bine și multa-multa energie, bebelușii noștri nu se pot bucura așa cum ar trebui de provocarile zilnice prin care aceștia trec.

http://www.green-future.ro/protectie-impermeabila-kids.html

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare