PowerMix Silent, blenderul pentru linistea din bucataria ta

PowerMix Silent, blenderul pentru linistea din bucataria ta

0
PowerMix Silent de la electrolux

PowerMix Silent de la electroluxFolosirea blenderului nu mai trebuie sa fie asociata cu zgomot si dureri de cap sau cu trezirea copilului tau, pe care cu greu au reusit sa-l adormi. Cu noul PowerMix Silent de la Electrolux te bucuri de toate beneficiile unui blender si, in plus, de multa liniste.

Astfel, ii poti pregati celui mic o supa crema, iar tu te poti relaxa cu un smoothie de fructe racoritor, fara sa te gandesti ca iti vei trezi copilul si fara sa te intrebi daca nu e prea devreme sau prea tarziu sa-ti deranjezi vecinii cu aceasta sursa de zgomot. Electrolux s-a gandit la tine cand a creat PowerMix Silent, oferindu-ti libertatea de a face lucrurile cum vrei, cand vrei.

Pentru ca PowerMix Silent are un sistem patentat de reducere a sunetului, acum nu mai trebuie sa opresti o conversatie pentru a mixa ingredientele si nici sa tipi pentru a te face auzita.

Poti sa iti vezi de treaba linistita, lasand maruntirea si amestecarea ingredientelor in grija blenderului de la Electrolux. Datorita efectului Vortex, toate ingredientele trec prin cutitele ascutite de inox, iar tu si copilul tau va bucurati de consistenta fina a amestecului. In plus, ai la dispozitie functia Pulse pentru zdrobirea ghetii, ca sa-ti poti prepara cocktailurile cele mai indraznete, pentru momentele de relaxare.

Cu PowerMix Silent ai timp mai mult sa te bucuri de povestile celor dragi, pentru ca acest blender te scuteste de curatarea anevoioasa a componentelor. Suprafata neteda interioara face spalarea mai usoara, iar cutitele detasabile iti permit sa speli cana in masina de spalat vase. Vino in bucatarie cu chef de gatit si povestit, iar PowerMix te va ajuta in ambele privinte.