Îngrijire speciala pentru femei

Îngrijire speciala pentru femei

canogel_pack_preview

Picture 1 of 2

Canogel, cel mai nou produs cosmetic marca Bayer Consumer Care, este acum în farmacii. Canogel este un gel de uz extern, special formulat pentru curatarea si protejarea zonei intime feminine. Produsul este recomandat în timpul si dupa tratamentul infectiilor vaginale deoarece mentine pH-ul natural al pielii, protejeaza echilibrul florei vaginale si ofera o senzatie de prospetime timp de 12 ore.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Beneficiind de o experienta de peste 150 de ani, Bayer Consumer Care a dezvoltat acest produs inovator, cu o formula unica si completa. Datorita continutului sau de glicina, Canogel are proprietati calmante dovedite, reducand intensitatea disconfortului chiar de la prima utilizare.

Aciditatea excesiva din zona vaginala poate cauza simptome neplacute, cum ar fi iritatia, senzatia de arsura si mancarimea. Un dezechilibru al florei vaginale poate creste gradul de aciditate, ceea ce induce o stare de disconfort. Canogel are un pH alcalin (8.5) care echilibreaza pH-ul excesiv de acid al zonei intime cauzat de diferite probleme ginecologice si de factori externi (îmbracaminte stransa pe corp si din materiale sintetice, geluri de dus, irigatii vaginale, tampoane, prezervative, preparate dermatologice topice).
Se recomanda utilizarea zilnica a produsului, de preferat dimineata si seara. Este testat dermatologic si nu contine colorati. Pret începand de la 30 lei. Produsul este disponibil în farmacii.
Fara comentarii

Lasa un comentariu