Inovatie in combaterea caderii parului!

Inovatie in combaterea caderii parului!

0

Pierderea parului la barbati este foarte des intalnita si totodata cea care da mari batai de cap… Caderea cronica sau alopecia androgenetica afecteaza 1 din 2 barbati* in timpul vietii si se identifica atunci cand pierderea a mai mult de 150 de fire este perceptibila pe haine si perna, pe parcursul a 6 luni.

Fiind o premisa a calvitiei, alopecia androgenetica este cauzata de schimbari hormonale si mostenire genetica.

Anul 2016 a reprezentat o adevarata revolutie in ingrijirea parului pentru laboratoarele DUCRAY. Dupa 15 ani de cercetare, am dezvoltat un produs unic ce actioneaza asupra celor 3 factori determinanti in alopecia androgenetica: vascular, hormonal si WNS (decoperit de cercetatorii Ducray).

Lotiunea impotriva caderii cronice a parului NEOPTIDE HOMME este un tratament eficient inca de la primele stadii ale caderii parului la barbati si este o solutie pentru incetinirea procesului de calvitie.

14ok-neoptide_sprayetui_100ml

Inovatia brevetata – un duo de ingrediente active inovative: peptidoxil-4 si monolaurina – regleaza ciclul de crestere al parului si prelungeste viata firului de par, pastrandu-i densitatea.  Textura este usoara, non-grasa, absorbtia se realizeaza rapid, iar dozarea este simpla. Fara parabeni si fara conservanti.

Mod de utilizare: se pulverizeaza zilnic de 9 ori in zona afectata, masandu-se usor pentru a facilita absorbtia lotiunii (nu se clateste). Pentru cele mai bune rezultate, recomandam urmarea tratamentului minimum 3 luni (un singur produs este suficient pentru intreaga perioada).

Un test realizat pe 48 de barbati cu alopecie androgenetica pe a avut un grad de eficienta in cazul a 90% dintre subiecti, care au observat rezultate dupa 3 luni de folosire, iar 98% dintre acestia au fost multumiti de proprietatile cosmetice ale produsului.

Pentru o ingrijire complementara, propunem suplimentul alimentar Anacaps tri-ACTIV (ce intareste parul si unghiile cu doar o capsula/zi), precum si Samponul-crema stimulator Anaphase (utilizat frecvent, acesta intareste firul de par si ofera volum, pregatind scalpul pentru aplicarea lotiunilor).

Produsele NEOPTIDE HOMME se pot gasi in farmacii.

sursa foto: www.webmd.com

Articole similare