Investitia in viitor

Investitia in viitor

0

Inca de la nasterea primului copil parintii sunt ingrijorati cu privire la asigurarea unei stabilitati financiare a nou nascutului pe viitor. Chiar daca mai sunt suficient de multi ani pana cand cel mic va ajunge la varsta majoratului, este bine ca orice parinte sa gandeasca pozitiv cu privire la siguranta financiara a adolescentului de maine sau a nou-nascutului de azi.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Atunci cand este vorba de planuri financiare, cei mai multi apeleaza adesea la primele de asigurare de viata care pot asigura confortul mult dorit al copilului. Astazi, in Romania, ne confruntam cu incapacitatea parintilor de economisire personala a unor sume de bani necesare pentru a le asigura copiilor posibilitatea ca la varsta majoratului sa isi poata demara propria afacere sau sa urmeze primii pasi catre o cariera profesionala de succes.

De aceea, tot mai multi se indreapta catre asigurarile in educatie sau pentru implinirea varstei majoratului, in acest fel putand economisi treptat cate o suma de bani, care va reveni mai tarziu copilului. Sume ce pornesc de la praguri minime, fiecare parinte putand achita lunar o suma destul de mica pentru aceste asigurari, pot reprezenta punctul de plecare pentru viitorul copilului dumneavoastra. Avantajul acestor sume il reprezinta faptul ca nu reprezinta un standard financiar fix, fiind flexibile, cu timpul, parintii putand urca nivelul primelor de asigurare, prin contributii lunare mai mari. Bunicii, fratii sau nasii pot ajuta si ei la crearea unor prime suplimentare, platind o contributie lunar ace poate fi la fel de sigura pentru cel mic.

Pentru a asigura un suport financiar major, cu care micutul dumneavoastra sa poata opta la varsta majoratului catre demararea unei afaceri sau pentru a se putea indrepta catre pragurile universitare, este indicat ca parintii sa asigure contributia financiara inca de la varstele fragede ale copiilor. In Romania exista deja o tendinta in asigurarea de viata a copilului pornind inca de la cele mai mici varste, parintii indreptandu-se catre serviciile oferite de firmele de asigurare inca de cand copilul implineste doi sau trei anisori.

Asadar, indreptandu-va catre acest tip de servicii veti ajuta la linistea financiara a copilului dumneavoastra.

Articol realizat de Tatiana Tuţă
Fara comentarii

Lasa un comentariu