JetMaxx, aspiratorul de inalta viteza de la Electrolux

JetMaxx, aspiratorul de inalta viteza de la Electrolux

0
Jetmaxx-2

Jetmaxx-2Daca ar exista un raliu al aspiratoarelor, toti si-ar dori sa conduca un JetMaxx de la Electrolux. Beneficiind de o tehnologie inovatoare, viteza-record cu care acest aspirator absoarbe particulele de praf este de 180 de km/h.

Curatenie perfecta, la viteza maxima

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Aspiratorul JetMaxx are o putere maxima de 2000W, iar fluxul puternic de aer garanteaza absorbirea unei particule de praf in doar 0,06 secunde. Datorita conceptului unic de design al sistemului de aspirare, timpul in care particulele de praf ajung de pe podea in sac se reduce semnificativ. Astfel, beneficiezi de o capacitate superioara de aspirare, iar timpul pe care trebuie sa-l aloci curateniei este cu mult mai mic. In plus, sacul de praf S-bag cu care este dotat JetMaxx are o capacitate de 3l, ceea iti asigura o durata indelungata intre curatarile necesare.

Accesorii pentru mai multe tipuri de curatare

Fiecare model este insotit de o serie de accesorii, pentru ca JetMaxx este pregatit sa depaseasca orice obstacol intervine in calea curateniei perfecte. Peria pentru podele dure asigura aspirarea suprafetelor pe care, pana acum, nu indrazneai sa le abordezi cu aspiratorul. In plus, daca imparti locuinta cu un animal de companie, kit-ul special de accesorii se dovedeste foarte util in curatarea firelor de blana de pe tapiterii si textile.

 

Praful aspirat ramane in aspirator

Datorita vitezei mare de aspirare, JetMaxx absoarbe o cantitate mai mare de praf, intr-un timp mai scurt. Filtrul HEPA 12, cu care acesta este prevazut, retine 99,97% din majoritatea particulelor, printre care alergenii si fumul de tigara. Pentru ca filtrul aspiratorului JetMaxx este lavabil, poti sa il speli atunci cand acumuleaza o cantitate mare de praf si astfel te bucuri de un aer mai curat acasa.

Aspiratorul JetMaxx de la Electrolux poate fi gasit in magazinele de specialitate la un pret recomandat de 499 RON, avand codul ZJM6820.
Fara comentarii

Lasa un comentariu