Efectele metodei Bradley la nastere

Efectele metodei Bradley la nastere

0
viitori parinti (www.news.houseofclark.com)

viitori parinti (www.news.houseofclark.com)Atunci cand ai ramas insarcinata este momentul sa incerci sa te informezi despre data la care vei naste, modul in care vei naste, dar si despre durerile cauzate atat de nasterea vaginala, cat si de cezariana imediat dupa savarsirea interventiei chirurgicale.

Nu putem uita de momentul declansarii travaliului, in asa fel incat sa poti fi ferita de eventualele atacuri de panica in momentul in care afli ca perioada celor noua luni urmeaza sa se sfarseasca.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Metoda Bradley a fost realizata tinandu-se cont de nevoile mamei la nastere. Asa se intampla ca medicul Robert A. Bradley a considerat ca sprijinul tatalui in sala de nastere este esential pentru viitoarea mamica. In acest mod, barbatul va reusi sa ii dea gravidei cele mai bune sfaturi atat pe perioada celor noua luni, cat si pe perioada nasterii si depasirii momentelor dureroase ale travaliului.

Metoda Bradley functioneaza exclusiv prin sprijinul tatalui in momentul nasterii, in asa fel incat mama sa nu poata intra in contract cu nicio medicatie pentru a face fata momentelor dureroase. Astfel, femeia va putea fi invatata ce anume reprezinta nasterea, cum sa ii faca fata cu usurinta, ce anume va trebui sa manance pe parcursul sarcinii si mai ales cum sa scape de temerile provocate de nasterea vaginala.

De aceea, toate informatiile oferite de specialistii metodei Bradley ii vor invata pe viitorii parinti cum anume vor trebui sa se comporte in asa fel incat nasterea sa se desfasoare fara probleme, aducand pe lume un copil perfect sanatos. In plus, aceasta metoda merge pana dincolo de nasterea in sine, reusind sa ii educe pe cei doi parinti cu privire la cum anume vor trebui sa se comporte cu bebelusul in primele luni de viata.

Metoda Bradley este predata de specialisti, la curs participand maxim cinci cupluri. In acest fel, cei ce le predau viitorilor parinti vor reusi sa cunoasca temerile cuplului, reusind sa le dea cele mai eficiente sfaturi pentru depasirea cu bine a momentului.

Cu toate acestea, medicii sunt sceptici atunci cand aduc in discutie eficienta metodei mai sus mentionate si sunt de parere ca gravida nu va avea cum sa faca fata nasterii fara sa i se administreze niciun medicament. Medicatia in timpul nasterii nu influenteaza in niciun fel starea de sanatate a bebelusului la nastere, iar mama va fi ferita de durerile destul de mari ale nasterii vaginale.
Articole similare

Fara comentarii

Lasa un comentariu