Jocul cu bebelusul

Jocul cu bebelusul

0
bebelus frumos (www.motherwho.files.wordpress.com)

bebelus frumos (www.motherwho.files.wordpress.com)Odata ce bebelusul a venit pe lume va trebui sa incerci sa ii intelegi temperamentul si sa te joci cat mai des cu acesta. Cu toate acestea, nu toti parintii cunosc care sunt jocurile cele mai potrivite pentru un bebelus.

Potrivit specialistilor, jocul cu un bebelus este foarte important pentru temperamentul si conduita acestuia de mai tarziu. In cazul in care nu ai foarte multa imaginatie sau anii copilariei s-au scurs parca definitiv din memoria ta poti incerca jocurile traditionale sau sa te implici in jocul cu papusele sau masinutele acestuia.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Jocul de-a v-ati ascunselea se numara printre preferatele bebelusilor. In cazul in care bebelusul nu stie sa mearga poti incerca sa iti pui mainile la fata si apoi sa le iei brusc. Ii vei vedea astfel ochii stralucind de bucurie. In cazul in care bebelusul a inceput sa mearga in picioare incercati sa gasiti cateva locuri potrivite pentru a va ascunde si lasati-l pe acesta sa va descopere. De-a v-ati ascunselea reprezinta un mod de a te juca cu bebelusul tau in asa fel incat sa il faci foarte fericit.

Jocul de-a prinselea se numara printre preferatele bebelusilor. Ii distreaza destul de mult si ii ajuta sa isi dezvolte abilitatile de prindere, vizuale si de concentrare. Va puteti aseza in fata bebelusului si sa ii aruncati mingea. In acest fel el o va prinde si v-o va da inapoi. In alte cazuri, bebelusul isi va pastra jucaria un timp pentru a o putea studia mai atent.

Gadilatul bebelusului face parte din categoria jocurilor preferate de acestia. Ii distreaza la maxim, rad in hohote si chiar vor incerca sa imite ceea ce ii faceti. Prin gadilat il veti ajuta sa isi cunoasca mai usor mainile, picioarele, burtica sau
alte parti ale corpului.

Asa ca nu exista jocuri potrivite pentru bebelusi sau unele standard – totul tine de imaginatia proprie si de foarte multa creativitate. Jucandu-va cu bebelusul ii veti arata destul de multa dragoste si iubire.

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu