Jojo sustine programul SAMAS printr-un moment de arta stradala inedit

Jojo sustine programul SAMAS printr-un moment de arta stradala inedit

0

Programul de Sanatate pentru Mame si Sugari (SAMAS)  i-a emotionat pe cei prezenti in Centrul Vechi sambata, 21 septembrie, printr-un spectacol unic de arta stradala. Zeci de gravidute s-au adunat in zona verde din Lipscani oferind o interpretare deosebita a melodiei Kayama scrisa de compozitorul Karl Jenkins, insotita de miscari coregrafice.

c18g9158-2

Picture 1 of 2

Trecatorii s-au oprit sa priveasca acest spectacol, uimiti de corul de femei cu burtici, mai ales ca in centrul acestuia se afla chiar tanara actrita si cantareata Jojo. Vedeta, impreuna cu gravidutele din cor, au atras nu numai priviri, ci si blitz-uri menite sa imortalizeze un moment nemaiintalnit. Fiind mamica a unui copilas de 2 ani, Jojo a sprijinit initiativa SAMAS din Centrul Vechi si s-a declarat sustinatoare a programului de consiliere maternala SAMAS.

Cred ca orice mama are nevoie de sprijin, chiar daca nu afiseaza asta. Am fost foarte bucuroasa sa aflu ca SAMAS realizeaza cursuri accesibile de consiliere maternala, cursuri in care mamicile sunt ajutate atat in timpul sarcinii, cat si dupa. Sustin proiectul ca fiind pentru mame tinere ca mine.”, a declarat Jojo.

Afla mai multe despre beneficiile programului SAMAS accesand www.mamesisugari.ro.
Vezi si tu cum s-au distrat mamicile alaturi de cei mici, accesand link-ul urmator:  http://youtu.be/0cnHTni8rlM