Laptisorul de matca trateaza infertilitatea

Laptisorul de matca trateaza infertilitatea

Proprietatile laptisorului de matca sunt destul de numeroase. Pe langa combaterea factorilor de stres si sporirea rezistentei organismului, intarind imunitatea, acesta trateaza infertilitatea.

Laptisorul de matca este secretat de glandele hipofaringiene ale albinelor, fiind o sursa nesfarsita de vitamine si minerale.

Pe langa faptul ca acesta este considerat un elixir al tineretii fara batranete, avand capacitatea de intinerire celulara a organismului, s-a dovedit stiintific ca poate trata disfunctiile erectile si infertilitatea masculina. Frigiditatea si prevenirea menopauzei la varste tinere sunt alte afectiuni ce pot fi tratate.

Laptisorul de matca contine fier, calciu, magneziu, potasiu, glucide, acizi grasi, vitaminele A, B1, B2, B6, B12, D, E, K.

Cu toate acestea, laptisorul de matca trebuie consumat in cantitati destul de reduse, cu precautie. Persoanele care sufera de astm bronsic ori cele cu alergii la miere nu trebuie sa initieze cura cu acest produs intrucat poate determina reactii adverse grave.

Acesta poate fi consumat atat in stare cruda, dar si in asociere cu miere de albine.

Articole similare