Lenjerii moi și confortabile, cu imprimeuri tematice și personaje simpatice pentru copii...

Lenjerii moi și confortabile, cu imprimeuri tematice și personaje simpatice pentru copii – Oferte de nerefuzat!

0

Lenjeriile de pat de calitate pentru copii sunt cea mai bună opțiune pentru ca aceștia să aibă un somn liniștit, într-un pat confortabil. Somnul este important pentru sănătate, prin urmare contează ca lenjeriile de pat să fie din materiale deosebite, din fibre naturale. Densitatea țesăturii este dată de numărul de fire pe cm pătrat. Cu cât este mai densă țesătura, cu atât aceasta este mai moale, dar și mai rezistentă.

O lenjerie de pat de bună calitate are fibrele din bumbac mai lungi, astfel acest produs poate avea o textură mai plăcută. Mulți producători de lenjerii de pat spun că realizează produse din bumbac egiptean, însă trebuie să vă convingeți de calitatea materialelor, să vedeți dacă nu cumva sunt realizate în amestec cu bumbac inferior.

Tipul de material contează la lenjeriile de pat, mai ales la copii și bebeluși, pentru că aceștia au pielea mai sensibilă comparativ cu adulții. Vă recomandăm să alegeți lenjerii de pat moi, confortabile, lenjerii Cocolino sau produse din bumbac satinat, care sunt plăcute la atingere, au o strălucire aparte, au un aspect fin, deosebit, mai mătăsos.

Lenjeriile Cocolino  sunt indispensabile pentru patul celor mici, al bebelușilor, sunt moi, plăcute la atingere, frumoase și primitoare. Produsele din magazinul online CumparaMisim.ro conțin lenjerii de pat pentru copii și bebeluși, acestea se vând în această perioadă la oferte și prețuri avantajoase. Sunt reduceri de 50% la lenjerii de pat Cocolino, realizate din materiale groase și pufoase. Acestea sunt potrivite pentru sezonul rece, se încălzesc instant, oferă un somn odihnitor și de calitate.

Lenjerii de pat Fleece, plușate, moi, din colecția Cocolino

Denumirea Cocolino te duce cu gândul la un ursuleț de pluș, aceste lenjerii fiind la fel de pufoase și moi. Anumite produse sunt confecționate din microfibră plușată, numită Fleece, care este fină și moale. Colecția de lenjerii de pat Fleece de pe acest site are piese care vor face patul bebelușului să arate uimitor, să fie mai moale și mai pufos. Toate produsele pentru pat Cocolino le puteți găsi în acest magazin online, ele oferă un confort deosebit la dormit, o senzație de bine, care se menține mult timp.

Există lenjerii de pat cu imprimeuri superbe, în tendințele modei, din care fiecare poate alege un model pe gustul său. Cele mai populare imprimeuri pentru bebeluși sunt:

 • Lenjerii de pat cu imprimeuri în culori pastelate care se potrivesc pentru stilul oricărei camere de copil sau bebeluș
 • Lenjerii de pat cu imprimeuri cu personaje din filme pentru copii și desene animate
 • Lenjerii de pat din materiale plușate care sunt foarte confortabile pentru bebeluși
 • Lenjerii de pat moi și pufoase, cu imprimeuri vesele, pe care cei mici se pot plimba și juca fericiți; aceste lenjerii oferă acea senzație de căldură dorită de copii
 • Lenjerii de pat cu imprimeuri distractive pentru fetițe și băieți
 • Lenjerii de pat moi și călduroase care sunt ideale pentru copiii mici, dar și pentru cei mai mari, mai ales în sezonul rece, când este frig
 • Lenjerii de pat cu desene fabuloase care stârnesc imaginația oricărui copil
 • Lenjerii de pat cu imprimeuri minunate care pot îmbunătăți aspectul magic al camerei unui copil
 • Lenjerii de pat cu un design captivant care oferă și un confort perfect în patul unui copil
 • Lenjerii de pat cu două fețe, care au nuanțe de culori foarte frumoase, imprimeuri și teme destinate publicului larg.

Toate lenjeriile de pat din colecția Cocolino sunt realizate din țesături cu textură moale, acest lucru asigură un confort maxim. Dacă te-am convins de calitatea acestor produse atât de frumoase, te sfătuim să nu ratezi reducerile mari de sezon, din această perioadă a anului. Prețurile sunt mici, ofertele avantajoase, prin urmare aceste lenjerii de pat pot devenit cu siguranță suficient de tentante. Cine nu și-ar dori un produs confortabil, de cea mai bună calitate, la un preț redus la jumătate.

O lenjerie de pat de calitate va păstra întotdeauna patul cald și confortabil în timpul somnului, și în plus va avea și culoarea potrivită, adecvată cu decorul și design-ul de interior al camerei copilului. În fotografiile lenjeriilor de pat de pe acest site, poți vedea și variante de decor interior pentru dormitor, dar și o mare gamă de modele, teme, motive, desene și personaje, care aduc bună-dispoziție, o stare de bine și de relaxare.

Lenjeriile Cocolino sunt mult mai călduroase decât lenjeriile de pat din bumbac satinat care au prețurile reduse cu 40-60% pe acest site. Foarte avantajoase ca preț sunt și lenjeriile de lux din colecțiile prezentate în acest magazin online:

 • Colecția Eponj Home cu lenjerii de pat care au un design fascinant, inspirat din natură
 • Colecția Enlora Home de lenjerii de pat cu imprimeuri cu plante, păsări și animale
 • Colecția Ralex Pucioasa de lenjerii de pat din bumbac de calitate superioară
 • Colecția Lux Pearl Home cu lenjerii cu imprimeuri 3D, pentru pat dublu, realizate din țesături de bumbac
 • Colecția de Lux Colors of Fashions de lenjerii de pat pentru adulți și copii, și lenjerii de pat moi, pentru bebeluși.

De asemenea sunt reduceri de 62% și la produsele din colecția Moș Crăciun, care au imprimeuri deosebit de frumoase, în spiritul Sărbătorii Crăciunului. Sunt oferte bune la produse outlet, la gama de lenjerii de pat Black Friday, iar în plus există și oferta 1+1 gratis la lenjeriile de pat de lux. Ai posibilitatea de a cumpăra și lenjerii de pat elegante la prețul de 99 lei, sau două lenjerii de pat la 159 lei.

Toate produsele din acest magazin online sunt de calitate, lenjeriile de pat pentru cei mici au caracteristici perfecte, pentru a fi cea mai bună alegere pentru confortul patului copiilor.