L’Erbolario lansează o nouă gama menită să creeze amintiri parfumate, de neuitat

L’Erbolario lansează o nouă gama menită să creeze amintiri parfumate, de neuitat

0

Cum ai descrie fericirea pe care o simţi atunci când priveşti cerul înstelat, simţi îmbrăţişarea persoanei iubite sau miroşi un parfum seducător? Pentru astfel de momente pline de fericire şi răsfăţ, L’Erbolario lansează gama Osmanthus, destinată femeilor rafinate, sofisticate, ce preferă produse deosebite, care să creeze amintiri parfumate, de neuitat.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Floarea micuţă de Osmanthus este cunoscută de secole pentru parfumul său special, îndeajuns de puternic pentru a se „simţi de la kilometri distanţă”, aşa cum a fost descris de scriitorul chinez Yang Wanli. Aceasta emană un parfum delicios cu o intensitate surprinzătoare, a cărui aromă a fost surprinsă în noile produse din gama L’Erbolario.


Cu doar câteva picături, parfumul delicat de Osmanthus te va învălui, însoţindu-te delicat întreaga zi, făcându-ţi intrarea ca pe aripile unei brize emoţionante. Flaconul de 50 de ml poate fi achiziționat la preţul de 153.99 lei.
Crema parfumată de corp: Osmanthus, o floare mică, dar cu un parfum incredibil, face parte din multe legende asociate cu luna. Această crema bogată hrăneşte în profunzime pielea datorită uleiurilor preţioase şi untului de cacao. Preţ 200 ml: 105.99 ron
Gel de duș: absolutul din flori şi extractul din frunze de Osmanthus emană un parfum fascinant, lăsând pielea mai tonifiată şi mai fermă, curăţând-o cu delicateţe. Acesta este diponibil la preţul de 49.99 lei, 250 ml.


Săpun parfumat: curăță delicat şi păstrează hidratarea pielii datorită uleiului de bumbac şi untului de cacao din această formulă specială. Două săpunuri a câte 100 g pot fi achiziționate la prețul de 38.99 ron
Produsele din gama Osmanthus NU conţin: parabeni, conservanţi, surse de gluten, uleiuri minerale, silicon , săruri de aluminiu, SLS şi SLES!
Pentru mai multe întrebări şi informaţii despre produsele L’Erbolario, vă aşteptăm în farmaciile Sensiblu sau pe https://www.facebook.com/LErbolarioinSensibluRomania
Fara comentarii

Lasa un comentariu