Locul de joaca Gymboland Promenada

Locul de joaca Gymboland Promenada

Craciunul este din ce in mai aproape iar momentele de fericire si bucurie sunt langa noi. Este timpul sa ne oprim putin si sa lasam in spate grijile zilnice si sa ne intoarcem catre lucrurile simple langa famiile noastre. Este timpul pentru dragoste neconditionata si pentru sinceritate. 

IMG_3784Ce poate fi mai sincer decat zambetul unui copil,  zambet pe care noi echipa Gymboland il oferim tuturor copiilor. Pentru Gymboland Promenada toti copii sunt speciali iar in acest an am decis sa aducem un zambet inocent si pe buzele copiilor abandonati. Am transformat locul de joaca,  intr-un loc perfect pentru desfasurarea unei petreceri si le-am oferit o serbare speciala, cu mancare speciala, animator care le-a facut baloane modelate, pictura pe fata si joculete interactive. Echipa Gymboland Promenada le-a facut ziua si mai speciala oferindu-le tort si sampanie. A venit si Mos IMG_3808Craciun la acesti copilasi gingasi si le-a lasat sub brad cadouri, fructe si jucarii.

Ascultati-va inima nu numai in aceste momente speciale ale anului si incercati sa donati tot ce aveti mai bun in suflet. Gymboland Promenada este locul perfect unde puteti sa faceti daruri pentru cei mici si unde puteti sa petreceti cu ei clipe de neuitat, clipe in care puteti sa vedeti un zambet adevarat.

www.gymboland.ro