„Lollipop” – spectacol dedicat Zilei Copilariei

„Lollipop” – spectacol dedicat Zilei Copilariei

0
copilarie (www.calatoriainimii.net)

copilarie (www.calatoriainimii.net)“Lollipop” – cel mai mare spectacol dedicat Zilei Copilariei este organizat pentru a anunta anotimpul cald si pentru a marca Ziua de 1 Iunie. Corul Nostalgia si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 ii invita pe copii, parinti si bunici in data de 29 mai, incepand cu orele 14.00, in parcul Drumul Taberei, zona Foisor, sa participe la spectacolul dedicat Zilei Copilariei – “Lollipop”.

Invitati de onoare ai “Lollipop” – spectacol dedicat Zilei Copilariei  sunt artisti consacrati ai scenei romanesti, care au contribuit cu vocile lor la realizarea noului album: Paula Seling, Mirabela Dauer, Mihai Traistariu, Nico, Aurelian Temisan si Raoul.
In cadrul spectacolului dedicat Zilei Copilariei “Lollipop” se organizeaza o tombola cu numeroase cadouri, concursuri de interpretare, desene pe asfalt si face-painting. Premiul cel mare al tombolei consta intr-un sejur de 7 zile in Grecia, pentru 2 persoane, in timp ce castigatorii premiilor II si III vor primi un minilaptop, respectiv un televizor.
Prezentatorii spectacolului dedicat Zilei Copilariei “Lollipop” sunt Oana Georgescu si Aurelian Temisan.
Corul Nostalgia este format din 30 de copii aflati in grija Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6. Proiectul a debutat in urma cu 6 ani, iar de atunci grupul si-a imbunatatit treptat performantele artistice.
Albumele lansate incepand din anul 2006 (Supestar – 2006, Bucuria Colindelor – vol.I şi II – 2006, 2007, Impreuna de Craciun – 2008, Zambetul copilariei – 2009) i-au adus notorietatea si statutul de invitat al unor evenimente sau emisiuni de prestigiu.
Copiii din Corul Nostalgia au sustinut recitaluri alaturi de artisti de renume: Mirabela Dauer, Nico, Mihai Traistariu, Raoul, Hi-Q, Gheorghe Zamfir, Alb Negru, Cream, Sylvia, etc.