Mama surogat cu titlu gratuit

Mama surogat cu titlu gratuit

0
mama si bebelus (www.publicdomainpictures.net)

mama si bebelus (www.publicdomainpictures.net)Mama surogat poate reprezenta un adevarat trend in Romania in foarte scurt timp. Potrivit proiectelor de lege care au in vedere tehnicile de reproducere umana asistata, mama surogat ar putea deveni mama purtatoare conform intelegerii avute cu parintii firesti ai copilului.

Potrivit medicilor, numarul pacientelor care isi doresc sa incheie o intelegere cu o mama surogat este din ce in ce mai mare datorita problemelor de infertilitate.

Cu toate acestea, moda printre vedetele din tara noastra este sa apeleze la astfel de mame surogat pentru a preintampina pierderea siluetei.

Pentru a putea fi mama surogat, femeia doritoare va trebui sa se incadreze in limitele de varsta cuprinse intre 20 si 35 de ani, sa fie perfect sanatoasa, precum si mama a minim un copil.

Odata incheiat, contractul de surogat nu ii va mai da mamei purtatoare drepturi asupra copilului ce se va naste. Chiar daca multe femei se asteapta la o imbogatire ca urmare a unor astfel de servicii, in realitate contractul de surogat va fi cu titlu gratuit. Insa, parintii firesti se vor obliga sa achite ingrijirile medicale, precum si cheltuielile cu alimentatia in timpul sarcinii. In caz contrar, acceptarea de bani sau de foloase ilegale constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoarea.

Articole similare

mama de imprumut

0