Mancarea fast-food potrivita pentru copii

Mancarea fast-food potrivita pentru copii

1
mcDonald (www.momlogic.com)

mcDonald (www.momlogic.com)Mancarea fast-food se numara printre preferatele copiilor. Cu toate acestea, te gandesti care este mancarea fast-food potrivita pentru copii. Chiar daca atunci cand aduci in discutie mancarea tip fast-food nu poti sa ai in vedere decat efectele negative pe care aceasta le aduce odata cu ea pentru sanatatea fiecarui copil, in realitate nu poti sa ii interzici copilului tau sa calce pragul McDonald’s-ului sau KFC-ului.

Incantati de micile jucarii gasite in meniurile tip fast-food, copiii nu pot refuza placerea de a pasi destul de frecvent in astfel de locatii, uneori complet nesanatoase.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Chiar si asa, ii poti permite copilului sa intre in acest gen de restaurante, insa sa nu devina o obisnuinta. Din ofertele lor culinare poti incerca cateva lucruri mai sanatoase sau mai bine spus mancarea fast-food potrivita pentru copii:

  • Cartofii natur pot inlocui cu mare usurinta portia de cartofi prajiti cu multa sare, fiind pe cat de gustosi, pe atat de sanatosi;
  • Sandwich-ul pe baza de sunca si cascaval se numara printre mancarea fast-food potrivita pentru copii;
  • Salatele oferite in lista de meniu a fast-food-urilor reprezinta una dintre cele mai optime alternative – cu toate acestea, evita adaosul prea mare de sosuri;
  • Inghetata reprezinta o varianta potrivita pentru sezonul cald.
  • Sucurile naturale pe baza de portocale reprezinta un aport de vitamina C, sanatos pentru sanatatea copilului – incearca, asadar, sa eviti sucurile  acidulate sau cele cu multa cofeina.

 
1 comentariu

Lasa un comentariu