Medicina hidrogenului – tratament revoluționar de detoxifiere

Motivul pentru care tot mai mulți oameni contactează boli din ce în ce mai grave, care nu existau pe vremea bunicilor sau părinților noștri, este dat astăzi de imunitatea scăzută din corpul nostru.

Factorii de stres sau consumul unor produse alimentare lichide sau solide care nu mai respectă de mult parametrii optimi, se răsfrâng vizibil asupra stării noastre de sănătate.

Doctorul Astrid Cristina Sburlan, care a analizat starea de sănătate a mii de persoane, a observat un lucru tot mai straniu: aceiași oameni, de la an la an, prezintă un nivel tot mai ridicat de metale grele în corp și un nivel tot mai mic de vitamina D, indice foarte important al sistemului nostru imunitar.

“Întrucât majoritatea pacienților mei au o muncă sedentară, de birou, este puțin probabil ca acest trend nociv să provină de la locul de muncă, ci mai degrabă aceste metale grele au fost preluate din gazele de eșapament, din sursele de apă, din alimente, din aerul tot mai poluat și mai greu respirabil existent in aglomerațiile urbane. Din păcate, trăim o perioadă fără precedent, în care suntem bombardați de toxine din toate părțile, toxine care ne afectează grav sistemul imunitar, ducând la apariția unor boli tot mai grave”.

Tratament revoluționar de detoxifiere

Metoda unică în lume, medicina hidrogenului, se bazează pe utilizarea ionilor activi de hidrogen. A fost patentată de academicianul rus de origine armeană prof. dr. Ashot Khachatryan.

În ce constă tratamentul detox?
– curățarea căilor hepatobiliare, a colonului,
– eliminarea toxinelor prin toate căile de eliminare ale corpului (piele, rinichi, colon, ficat)
– chelarea metalelor grele prin perfuzii
– implantarea unei flore bacteriene corecte în colon, pe toată lungimea lui, de aproximativ 120 cm
Flora bacteriană folosită este rezultatul unui studiu efectuat de prof. academician rus de origine armeană, Ashot Khachatryan care, din decembrie 2019, este premiat și făcut membru al Academiei din Oxford, și conține 40 de tipuri viabile (vii) de bacterii diferite, benefice corpului nostru. Acest gen de terapie se adresează atât persoanelor cu diverse probleme de sănătate unde ameliorează simptomatologia sau chiar poate produce vindecarea (depinde de vechimea și gravitatea bolii), dar și celor sănătoși prin creșterea rezistenței la toate tipurile de infecții și boli create de diferite cauze.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare