Michelle Obama a dansat cu vedetele Disney Channel

Michelle Obama a dansat cu vedetele Disney Channel

1
michelle obama

127445_0421

Picture 1 of 2

Michelle Obama s-a distrat weekend trecut si a dansat impreuna cu vedetele Disney Channel si personajul Perry Ornitoringul din indragitul serial Phineas & Ferb la un eveniment menit sa ii incurajeze pe copiii din SUA sa faca miscare.

Vedetele Disney Channel, Debby Ryan (din serialul “Jessie”), Roshon Fegan (“Totul pentru dans”), Doc Shaw & Kelsey Chow (“Pair of Kings”) si Olivia Holt (“Kickin’ It”) i-au inspirat pe copiii prezenti  in parcul de distractie Walt Disney World Resort din Florida sa faca miscare pe ritmurile dansului “Mersul Ornitoringului.” Evenimentul a marcat a doua aniversare a initiativei “Let?s Move!” a Primei Doamne impotriva obezitatii infantile, si a campaniei Disney Magic of Healthy Living, o initiativa a Walt Disney creata pentru a-i inspira pe copii si familiile lor sa faca miscare si sa adopte un stil de viata sanatos.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:1 comentariu

  1. E un articol interesant plin de informatii. E chiar super informativ. Dar ar putea cineva sa-mi trimita mai multe informatii despre michelle obama? Plz. Mersi f mult sper sa publicati mai multe articole de acest fel.

Lasa un comentariu