Mihaela Radulescu: „Mi-au ramas pentru totdeauna in minte intrebari precum "de ce...

Mihaela Radulescu: „Mi-au ramas pentru totdeauna in minte intrebari precum "de ce nu cade soarele de pe cer ?"

0
mihaela_radulescu_ayan

mihaela-radulescu

Picture 1 of 2

Stiu ca toate mamele spunem la fel, asa ca nu e ciudat sa afirm ca am un copil adorabil, cuminte, bun, zambitor cat e ziua de lunga. M-a uimit mereu cu intrebarile lui, stiti voi, curiozitatile acelea uluitoare pe care le au la varsta asta frageda. 

1. Sarcina, privita ca o amintire in viata Mihaelei Radulescu.

Una dintre cele mi prolifice perioade din viata mea. Aveam aripile acelea pe care le are orice viitoare mama, simteam ca pot face absolut orice visez… Una dintre preocuparile mele zilnice era…gradinaritul. Tocmai amenajam gradina casei de la Izvorani, care e cam mare si zilnic plantam flori, pomi, legume, citeam despre gradinarit, despre estetica unei gradini… Daca astazi gradina arata spectaculos, e pentru ca am pus nu numai suflet si pasiune, dar si toata energia pe care o aveam in plus, ca viitoare mama. Zambesc de cate ori vad gradina, care implineste curand 8 ani, ca si baiatul meu.

2. O poveste hazlie din viata celui mic…

Stiu ca toate mamele spunem la fel, asa ca nu e ciudat sa afirm ca am un copil adorabil, cuminte, bun, zambitor cat e ziua de lunga. M-a uimit mereu cu intrebarile lui, stiti voi, curiozitatile acelea uluitoare pe care le au la varsta asta frageda. Mi-au ramas pentru totdeauna “de ce nu cade soarele de pe cer ?”…, “de ce se spune lansare si cand e vorba de carte si cand e vorba de racheta?” si multe altele, la care m-am straduit sa-i raspund cu aceeasi seriozitate….

3. Ce pastrati in suflet din viata de mamica?

Fiecare zi. Fiecare noua realizare a lui. Fiecare premiu de la scoala, sport sau pian. Fiecare lacrima pentru micile lui neputinte sau lovituri…. Tot. Sufletul meu e plin de el.

4. Cine va ajuta in cresterea copilului?

N-am apelat niciodata la o bona, cand am avut nevoie de ajutor am apelat la bunici. Cu ei il simt in siguranta.

5. Cat timp acordati educatiei copilului si ce masuri intreprindeti in acest sens?

Tot timpul. Orice fac trece prin filtrul exemplului pe care vreau sa i-l dau, prin grija de a il invata in fiecare zi ceva nou, util pentru toata viata, de la lucruri simple pana la cele profunde.

6. De unde ideea “PICIORU GRAS”?

Din nevoia de a-mi imbraca baiatul simplu, practic. Nu gaseam, la vremea respectiva, niciun tricou simplu, fara inscrisuri sau desene, nu gaseam o camasa alba sau o bluza neagra de bumbac. Nu l-am imbracat niciodata colorat, mereu am preferat albul si negrul, eventual nuantele de gri si materialele naturale total. Negasindu-le, am decis sa le fabric si sa le propun si altor mamici sa-si imbrace frumos copiii, sa nu-I mai “tapeteze” cu culori tari, sloganuri si desene ciudate. Haina n-ar trebui sa-I incurce sau sa se vada mai puternic decat personalitatea lor, cu ideea aceasta am facut toate colectiile .

7. Ce v-a inspirat in alegerea numelui “Picioru Gras”?

Am vrut sa fie ceva personalizat – era un soi de alint cand era bebelush – si ceva care sa poata fi tinut minte usor. Nu simt ca am gresit, a fost un nume foarte comentat, ceea ce a dus la un plus de promovare a brandului. Sa zicem ca sunt un specialist in branding, asa ca alegerea mea, judecand dupa cate magazine am deschis si dupa succesul de vanzari, a fost una foarte inspirata. Pentru iesirea pe piata internationala vom folosi doar numele “Ayan” pe etichete, pentru ca e mai simplu de pronuntat in orice limba.

8. In ce proiecte sunteti implicata in prezent?

Am inceput o serie de emisiuni de divertisment la Realitatea Tv, in fiecare duminica dupa-masa si am avut grija sa fac loc si subiectelor pentru copii, intr-o rubrica ce incearca sa raspunda, pe intelesul copiilor, la cele mai mari si mai induiosatoare curiozitati ale lor.  In plus, in fiecare emisiune, ofer drept premiu un weekend la Disney pentru o familie cu copii si ma bucur de succesul imens al acestei demers.

 

Foto: http://orasibiu.oradesibiu.netdna-cdn.com / http://www.presaonline.com