Modalităţi de a integra dinozaurii în decorul camerei copilului

Modalităţi de a integra dinozaurii în decorul camerei copilului

0

Nu există o regulă conform căreia doar băieţii îndrăgesc dinozaurii. Interacţiunea copiilor cu aceste animale preistorice şi dispărute se face prin intermediul desenelor animate, al cărţilor şi jucăriilor. Dacă copilul tău este pasionat de aceste animale, poţi aborda o amenajare pentru camera lui care să se focuseze pe dinozauri.


Dacă intenţionezi să transformi dinozaurii în vedetele amenajării, orientează-te spre suprafeţele mari ale camerei unde poţi să expui imagini cu aceştia: pereţi, covor, draperii, lenjerie de pat. Pereţii pot fi acoperiţi cu tapet, stickere sau o pictură. Forma unui dinozaur pictată pe perete şi gradată corespunzător, poate fi o modalitate de a ţine evidenţa creşterii în înălţime a copilului tău.


Tăblia sau conturul patului pot lua forma unui dinozaur în camera copilului. Dinozaurii nu trebuie să acapareze întreagă amenajare, ei putând fi folosiţi ca accente sub formă accesoriilor şi obiectelor decorative.

O prezenţă mai discretă a acestora se poate puncta prin intermediul abajurului veiozei, a butonilor pentru mobilier, a cuierelor care au drept agăţători dinozauri de plastic vopsiţi şi lipiţi pe o suprafaţă plană, a tablourilor – pe care le puteţi realiza împreună cu copilul sau pur şi simplu prin expunerea unei colecţii de dinozauri de plastic sau de pluș.

Articol semnat de Flavia Lorena Irimescu, decorator interioare,

telefon: 0747666473

Foto: http://www.pinterest.com.