Modalități în care părinții își pot sprijini copiii în timpul pandemiei de COVID-19

Mulți copii sunt mai triști, furioși, speriați, obosiți, speriați de când a început epidemia de coronavirus. Principala cauză ar fi că petrec prea mult timp în faţa unui ecran.

Copiii au nevoie să se simtă iubiți și sprijiniți acum mai mult ca oricând. Iar părinții sunt cei care oferă copiilor sentimentul de siguranță și protecție.

În prezent, copilul nu are prea multe variante de a-şi petrece timpul liber. De aceea, părinții sunt îndemnați să fie creativi și să-şi găsească timp pe care să-l petreacă împreună cu copiii.

Părinţii ar trebui să fie interesaţi de a crea jocuri, să fie dispuși să meargă în plimbări lungi, la iarbă verde, alături de cei mici.

Când copiii sunt foarte triști și au nevoie să se destindă, lăsați loc divertismentului” La câteva zile, organizați o seară de jocuri cu întreaga familie sau gătiți împreună.

După pandemie, ar trebui să nu uităm cât de prețios este timpul petrecut cu copiii noștri. Și nici nevoia celor mici de a petrece timp afară, cu prietenii lor la joacă.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare