Nicole Kidman a apelat la serviciile unei mame surogat

Nicole Kidman a apelat la serviciile unei mame surogat

0
nicole kidman (www.portalwallpaper.com)

nicole kidman (www.portalwallpaper.com)Desi destul de greu iti imaginezi cum anume poate functiona relatia mamei surogat cu mama reala a copilului, in realitate o serie de vedete de peste hotare apeleaza la serviciile acesteia.

Nicole Kidman este destul de multumita de serviciile mamei surogat, dupa ce aceasta i-a daruit cea de-a doua fetita. Actrita s-a confruntat vreme indelungata cu imposibilitatea de a avea copii si tocmai de aceea a apelat la mama surogat.

“Ne doream cu disperare un alt copil, iar eu nu puteam sa raman insarcinata, astfel incat, de indata ce a aparut acesta oportunitate, nu am stat pe ganduri nicio clipa“, a declarat Nicole Kidman,  pentru ANSA.

Asa ca, nici mai mult nici mai putin mama surogat s-a obligat sa ii aduca pe lume frumoasei australiance in varsta de 43 de ani cea de-a doua fetita, numita Faith Margaret.

Nicole Kidman si partenerul sau Keith Urban au declarat de asemenea ca ii vor fi permanent recunoscatori tinerei mame surogat pentru daruirea celui mai frumos cadou al vietii.