Nicoleta Luciu a reusit sa slabeasca in numai cateva saptamani de la...

Nicoleta Luciu a reusit sa slabeasca in numai cateva saptamani de la nastere

0
nicoleta luciu (www.userserve-ak.last.fm)

nicoleta luciu (www.userserve-ak.last.fm)Chiar daca a luat suficiente kilograme in sarcina, Nicoleta Luciu a reusit sa le dea jos in doar cateva saptamani de la nastere.

Cu toate ca in dupa prima nastere aceasta a tinut o dieta foarte stricta, de aceasta data, cei trei bebelusi o solicita suficient de mult timp, ceea ce o determina sa uite de mese si de meniurile mai sofisticate, scapand astfel putin cate putin de kilogramele acumulate in sarcina.

Asa cum aminteam, Nicoleta Luciu este „tinuta in priza”non-stop de cei trei bebelusi. Fie ca le pregateste mesele, ii schimba de scutece, incearca sa ii adoarma, le face baita sau pur si simplu se joaca cu ei – toate fac parte din viata sa de zi cu zi. Acum cateva zile, Nicoleta a facut o vizita la spital, insotita de sora sa, Iuliana si de cei trei bebelusi pentru a se asigura ca din punct de vedere ecografic sunt perfect sanatosi.

Nicoleta Luciu recunoaste ca are un mare sprijin in mama si sora care o ajuta in fiecare moment in care simte ca nu se mai poate descurca.

Vedeta declara ca se simte fericita si implinita in marea sa familie, iar problemele de silueta dispar fara ca ea sa le mai ia in calcul de aceasta data. Vizitele la sala de fitness au disparut in totalitate in tot acest timp, fiind mult mai preocupata de nevoile bebelusilor.