Nivel High Class pentru saltele

Nivel High Class pentru saltele

0

Intr-o epoca a vitezei, in care zilele par mai scurte de 24 de ore si in care ne inscriem in acest ”maraton” zilnic, calitatea somnului este un lucru definitoriu pentru starea noastra de bine. Pentru acest lucru, Morfeus a creat un concept premium si exclusivist de saltea, bazat pe ultimele tehnologii si tendinte in domeniu si care redefineste confortul, transformand somnul intr-o evadare relaxanta din cotidian.   

O saltea premium pentru un confort premium

N-ai pleca din casa fara umbrela si nici n-ai practica vreun sport fara echipamentul potrivit, nu-i asa? Confortul este important pentru noi, de aceea, si cand vine vorba de somn, trebuie sa ne gandim la acest lucru. Salteaua este baza unui somn de calitate, lucru confirmat de numeroase studii. Si cum ne petrecem trei sferturi din viata in pat, salteaua devine si cel mai important loc in care ne consumam timpul.

Durerile de spate sau de gat dupa un somn pe o saltea inconfortabila sunt dovezi clare ca lipsa unei saltele confortabile iti afecteaza nu doar noaptea, ci si ziua. De aceea, saltelele  de la Morfeus sunt solutia pentru un somn odihnitor, care sa-ti incarce bateriile.

Salteaua Regal restabileste conceptul de confort, aducandu-l la un nivel de inalta clasa, fiind rezultatul multor cercetari specializate care au avut ca principal obiectiv crearea unui produs ergonomic, care sa te convinga de la prima testare.

Fiind o saltea premium, Regal are o duritate B Firm (medie-inalta) si o structura „Multi-Pixel Pocket Springs”, compusa din arcuri impachetate, de inaltimi diferite, unele mai inalte si mai moi, altele mai scurte si mai rigide, pentru sustinerea si stabilizarea corpului in orice pozitie pe parcursul somnului. Pentru un confort superior, salteaua Regal este acoperita cu o husa Top Gelmemory Breeze 3D, care este detasabila si care impresioneaza prin finisajele luxury. Mai mult, planurile saltelei (superior si inferior) sunt detasabile si lavabile in apa la 30° C.

regal_lastra

O saltea Morfeus nu este la fel ca orice alta saltea

Fiecare om este diferit si pentru fiecare ideea de confort este diferita. De aceea, produsele Morfeus sunt unice si concepute pentru a oferi diferite grade de confort pentru a se adapta la nevoile individuale de dormit.

Morfeus – solutia pentru un somn de vis

Fondat in 1962, Morfeus se bazeaza pe vaste cunostinte si pe experienta, sustinute de cele mai importante institute in domeniul ergonomiei si cercetarii somnului, de laboratoare de testare si de importanti designeri, cu renume international. Toate acestea le permit celor de la Morfeus sa creeze saltele, perne si sisteme de dormit cu materiale, tehnologii si modele de ultima ora.

Mai mult, in 2007, a lansat Proiectul „Design Mattress Morfeus”, unde cei mai buni designeri din lume se intrec in a concepe si proiecta produse inovatoare, creand o continuitate profunda in tehnica si design.

Bucura-te de confortul unui rege si alege salteaua Regal de la Morfeus!