Noi restricții pe PLAJE din 1 august: Terase cu PROGRAM LIMITAT

Premierul Ludovic Orban a avut marți declarații de presă după întâlnirea cu reprezentanții Federației Sanitas și Federația Solidaritatea Sanitară, împreună cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Cu acest prilej, șeful guvernului a anunțat măsurile care ar putea fi introduse de la 1 august, între care se numără limitarea programului cluburilor și teraselor în anumite zone și introducerea obligativității purtării măștilor în spațiile deschise aglomerate.

„Singurele discuții sunt legate de limitarea programului la cluburi și terase, dar numai în anumite zone unde e gradul de răspândire mai mare, deci nu la nivel național, este vorba de măsuri un pic mai clare legate de plaje, pentru că și pe plaje există un risc epidemiologic mare, iar acolo propunerea e să se elimine excepția legată de persoanele aparținând unei familii, să fie regula de distanțare aplicată tuturor, cu excepția copiilor. De asemenea, e discuția legată de posibilitatea introducerii obligativității purtării măștilor în spații deschide aglomerate”, a declarat Ludovic Orban.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare