Noni, remediu pentru sanatate

Noni, remediu pentru sanatate

noni (www.e-noni.info)

noni (www.e-noni.info)Chiar daca fructul noni nu este inca de gasit in tara noastra, beneficiile acestuia pentru sanatate sunt multiple. Cu toate acestea, extractul acestui fruct este disponibil in mai toate magazinele naturiste.

Cateva lingurite din extractul acestui fruct sunt recomandate a fi consumate cu regularitate in fiecare zi pentru o sanatate cu adevarat perfecta si pentru prevenirea diferitelor afectiuni.

Potrivit nutritionistilor, noni are un continut ridicat de fibre si proteine. In plus, prezenta vitaminelor A, B3, C, potasiul, fierul si calciul ajuta tot mai multe persoane sa se insanatoseasca sau sa isi mentina o sanatate de fier.

In cazul in care durerile premenstruale sunt insuportabil, noni reuseste sa le diminueze. Medicii sunt de parere ca o lingurita consumata in fiecare zi va putea rezolva sindromul premenstrual dureros.

Riscul de cancer este mult mai mic cu ajutorul acestui fruct. De aceea, persoanele care sunt deja bolnave de aceasta maladie necrutatoare pot incerca un astfel medicament natural, studiile aratand ca multe dintre ele s-au vindecat chiar si in fazele cele mai  critice.

Durerile de cap, caderea parului sau migrenele reprezinta alte semne ale imbolnavirii organismului care pot fi rezolvate cu ajutorul fructului Noni.

Articole similare